ΑΕΚ

Το ξεχωριστό γήπεδο "ΑΕΚ"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÅÂÁÄÅÉÁÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ απέκτησε και εγκαινίασε το πιο ξεχωριστό μίνι ποδοσφαιρικό γήπεδο και όλη η ομάδα ήταν παρούσα.

Πολλές φορές η ΑΕΚ έχει αποδείξει πως «παίζει» μόνο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου. Φροντίζει να είναι παρούσα και να ενισχύει, κάθε προσπάθεια με κοινωνικό χαρακτήρα. Ειδικά όταν έχει να κάνει με παιδιά.

Σ’ αυτό το πλαίσιο μερίμνησε προκειμένου να κατασκευαστεί ένα μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου, στο Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο (Π.Ε.Ν.) στην Καλλιθέα (Κρέμου 128), στο οποίο φιλοξενούνται παιδιά ηλικίας από 2,5 ως 5,5 ετών.

Το γήπεδο έχει το όνομα ΑΕΚ και φυσικά η ομάδα δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τα σημερινά (3/5) εγκαίνια. Ο Μανόλο Χιμένεθ με τους συνεργάτες του, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά και ο Νίκος Λυμπερόπουλος, έδωσαν το παρών. Και μάλιστα οι παίκτες της ΑΕΚ έπαιξαν ακόμα και μπάλα με τα παιδιά.

Την κιτρινόμαυρη κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης που στηρίζει το ίδρυμα με όλες του τις δυνάμεις. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Καρναβός, ο Πρόεδρος Δ.Σ. Π.Ε.Ν. Αργυρώ Ζερβάκη, ο Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Σωματείου Π.Ε.Ν Αθανάσιος Παπαρούπας και ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Πολιτισμού Και Τοπικής Ανάπτυξης Καλλιθέας Μανώλης Κωστάκης.

Εκ μέρους της ΑΕΚ βρέθηκαν επίσης η Αναπληρώτρια Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ Αγγελική Αρκάδη, ο Εμπορικός Διευθυντής Νίκος Καραούζας, η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων Ανθή Παπακώστα και ο Διευθυντής Επικοινωνίας Ανδρέας Δημάτος.

«Συγχαίρουμε την ΑΕΚ γι’ αυτή την πρωτοβουλία της και ελπίζουμε να συνεχίσει να παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια εξυγίανσης του ποδοσφαίρου. Το ποδόσφαιρο είναι είναι ένα μεγάλο κοινωνικό γεγονός και η ΑΕΚ συμβάλλει θετικά στο να μπορέσουν αυτά τα παιδιά να αποκτήσουν ουσιαστικό ρόλο στην κοινωνία και να πάρουν την Ελλάδα στους ώμους τους» ήταν η τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας.

Ενώ εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ, μίλησε ο Τάσος Μπακασέτας. «Είναι πραγματικά μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε εδώ και σας συγχαίρουμε για το έργο που επιτελείτε. Είναι πολύ σημαντικό που έχετε αυτά τα παιδάκια υπό την επίβλεψη και τη φροντίδα σας. Η ΑΕΚ έχει δείξει ότι έχει τέτοιες κοινωνικές ευαισθησίες και πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι που αποτελούμε μέλη αυτής της ομάδας, η οποία διακρίνεται όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και εξωαγωνιστικά».

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ