ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το παράπονο του Ουζουνίδη και το "πάμε παρακάτω"

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÃÉÁÎ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έκανε παρατηρήσεις στους παίκτες της ΑΕΚ για όσα έγιναν στο ματς με τον Άγιαξ, όμως άλλαξε αμέσως το… τσιπάκι, διότι ακολουθεί το παιχνίδι με ΠΑΟΚ.Η ατάκα του πιλότου στην επιστροφή από Ολλανδία.

Η αλήθεια είναι πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα μπορούσε να μιλάει με τις ώρες στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, για την αντίδραση που είχαν μόλις δέχθηκαν το πρώτο γκολ από τον Άγιαξ.

Άλλωστε ήταν κάτι που ο τεχνικός της Ένωσης το είχε επισημάνει ως ανησυχία, πολύ πριν φτάσει το ματς του Άμστερνταμ.

Επίσης, ενόχλησε τόσο πολύ τον Μαρίνο Ουζουνίδη αυτή η αντίδραση, που θα μπορούσε να ανεβάσει πολύ και τους τόνους. Προκειμένου να μην επαναληφθεί. Όμως δεν έγινε τίποτε απ’ όλα αυτά. Κυρίως διότι η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια του χρόνου, να σταθεί σ' όσα έγιναν ή δεν έγιναν στο ματς στην Ολλανδία.

Ο Ουζουνίδης, αμέσως μετά την λήξη του παιχνιδιού στο Άμστερνταμ, μέσα στα αποδυτήρια της "Γιόχαν Κρόιφ Αρένα", έκανε παρατηρήσεις στους ποδοσφαιριστές του, αλλά κυρίως έδωσε το σύνθημα της επόμενης ώρες και της ανασύνταξης ενόψει ΠΑΟΚ.

" Δεν καταλαβαίνω γιατί το κάναμε αυτό. Μετά το 1-0 παρατήσαμε το παιχνίδι. Σταματήσαμε να παίζουμε. Γιατί το κάναμε αυτό; Δεν είχε τελειώσει τίποτα στο 1-0 και εμείς το παρατήσαμε. Δεν μπορούμε σε τέτοια ματς να έχουμε τέτοια νοοτροπία. Στραβά αποτελέσματα θα υπάρχουν. Αυτό που με ενοχλεί είναι πως παρατήσαμε το παιχνίδι. Τώρα δεν αλλάζει κάτι και δεν ωφελεί να μείνουμε σ' αυτό που έγινε. Πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Να το ξεχάσουμε. Να συγκεντρωθούμε και να δουλέψουμε για το ματς με τον ΠΑΟΚ" ήταν, μεταξύ άλλων, όσα είπε ο τεχνικός της ΑΕΚ στους παίκτες του, αμέσως μετά το ματς με τον Άγιαξ.

Χθες (20/9) πάντως, ο Ουζουνίδης ήδη είχε προχωρήσει στην επόμενη μέρα. Δούλεψε στα Σπάτα στην αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών του, ενόψει ΠΑΟΚ, χωρίς να κάνει άλλη ομιλία. Πιθανότατα διότι καλύφθηκε και αυτός από την ατάκα του πιλότου, λίγο πριν την προσγείωση στην Αθήνα, του τσάρτερ που έφερνε την αποστολή της ΑΕΚ από το Άμστερνταμ: " Είμαστε περήφανοι που μας εκπροσωπείτε στο Champions League, σας πιστεύουμε για τη συνέχεια ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ