ΑΕΚ

Το "παλεύει" ο Λόπες για Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Λόπες EUROKINISSI SPORTS

Έχει μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων της ΑΕΚ ο Έλντερ Λόπες, αλλά δεν είναι σίγουρο πως θα καταφέρει να παίξει στο κυριακάτικο (15/10) παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Σχεδόν 48 ώρες πριν από την σέντρα του παιχνιδιού της ΑΕΚ στα Πηγάδια με αντίπαλο την Ξάνθη και η αλήθεια είναι πως υπάρχουν περιπτώσεις «κιτρινόμαυρων», που η παρουσία τους στο ματς δεν έχει ακόμα «κλειδώσει».

Όπως για παράδειγμα, η περίπτωση του Έλντερ Λόπες. Για τον Πορτογάλο μπακ το πρώτο και σημαντικό βήμα για να αποκτήσει ελπίδες παρουσίας στο κυριακάτικο (15/10) ματς με την Ξάνθη, ήταν να πάρει κανονικά μέρος στο πρόγραμμα της προπόνησης και σε υψηλούς ρυθμούς. Αυτό ήταν κάτι που ήδη έγινε από χθες (12/10). Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως αυτομάτως ο Λόπες έφτασε σε βαθμό ετοιμότητας τέτοιο, ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός παιχνιδιού. Και μάλιστα ως βασικός.

Ο Πορτογάλος μπακ έχει μείνει για περίπου έναν μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης και χρειάζεται προπονήσεις στα πόδια του. Και αν δεν είναι απολύτως έτοιμος, ο Μανόλο Χιμένεθ δεν θα ρισκάρει να του δώσει θέση βασικού. Γι αυτό άλλωστε και ο Ισπανός τεχνικός θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι και την αυριανή (14/10) τελευταία προπόνηση, προκειμένου να αποφασίσει αν μπορεί να υπολογίζει ξανά τον Λόπες για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Σε περίπτωση που ο Χιμένεθ κρίνει πως ο Πορτογάλος δεν είναι 100% έτοιμος για να ξεκινήσει το παιχνίδι, τότε θα επιστρατεύσει το δίδυμο Μπακάκη και Γκάλο, με το οποίο έπαιξε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και το ματς με την Αούστρια.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ