ΑΕΚ

Το παλεύει η ΑΕΚ για Πόνσε

Ezequiel Ponce of Argentina's Newell's Old Boys, right, fights for the ball with Werley of Brazil's Gremio during their Copa Libertadores soccer match in Porto Alegre, Brazil, Thursday, March 13, 2014. (AP Photo/Nabor Goulart)
Ezequiel Ponce of Argentina's Newell's Old Boys, right, fights for the ball with Werley of Brazil's Gremio during their Copa Libertadores soccer match in Porto Alegre, Brazil, Thursday, March 13, 2014. (AP Photo/Nabor Goulart) AP PHOTO/NABOR GOULART

Την περίπτωση του Εζεκιέλ Πόνσε παλεύει να κλείσει άμεσα η ΑΕΚ, αποκτώντας τον παίκτη δανεικό από την Ρόμα.

Την απόκτηση ενός σέντερ φορ και μάλιστα εδώ και… τώρα, θέλει η ΑΕΚ. Και όπως ήδη έχετε ενημερωθεί από το Sport24.gr,φαίνεται πως είναι η μεταγραφική υπόθεση, την οποία οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν δουλέψει και "τρέχουν" περισσότερο απ’ όλες.

Όπως επίσης διαβάσατε για το ενδιαφέρον για την περίπτωση του Εζεκιέλ Πόνσε. Μια περίπτωση την οποία η ΑΕΚ παλεύει για να κλείσει άμεσα.

Ο 21χρονος Αργεντινός επιθετικός ανήκει στη Ρόμα και στο τέλος της σεζόν επέστρεψε από δανεισμό στη Λιλ. Οι "τζαλορόσι" θέλουν να συνεχίσουν να παραχωρούν δανεικό τον Πόνσε και στην ΑΕΚ θέλουν να το εκμεταλλευτούν.

Έχει ο Αργεντινός επιθετικός τα χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο αγωνιστικό μοντέλο που θέλει ο Ουζουνίδης. Ενώ υπάρχει και έδαφος για συμφωνία της ΑΕΚ με την Ρόμα για τον δανεισμό του παίκτη. Το "αγκάθι" είναι η υψηλή ρήτρα.

Στην Ένωση δεν θέλουν να μπει ένα ποσό, το οποίο να είναι απλησίαστο στο τέλος της επόμενης σεζόν. Πάντως είναι μια περίπτωση, που η ΑΕΚ παλεύει να κλείσει άμεσα.

Εξάλλου θέλει να προλάβει και άλλους "μνηστήρες", που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού τον Πόνσε.

Ενώ παράλληλα η ΑΕΚ κοιτάζει και εναλλακτικές λύσεις, καθώς η περίπτωση του Αργεντινού, έστω και αν έχει προχωρήσει, παραμένει σύνθετη. Και στην Ένωση είναι σαφές, πως δεν θέλουν να χάσουν χρόνο.

Ο Πόνσε πέρυσι αγωνίστηκε δανεικό στην Λιλ και έκανε 32 ματς (τα 28 στο πρωτάθλημα), αλλά μόνο στα επτά ξεκίνησε ως βασικός. Ενώ πέτυχε τρια (δυο στο πρωτάθλημα) και έδωσε και μια ασίστ.

Photo credits: AP Photo/Nabor Goulart

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα!

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ