ΑΕΚ

Το μικροσκόπιο του Ουζουνίδη

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει περάσει από "ακτινογραφία" τη Βίντι, έχει βγάλει συμπεράσματα αλλά θα περιμένει και την… αναφορά από το αποψινό (18/8) ματς με την Χόνβεντ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ανάμεσα σ’ αυτά που οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ανέδειξαν ως κλειδιά για την πρόκριση επί της Σέλτικ, ήταν το "διάβασμα" που είχε κάνει στους Σκωτσέζους ο Μαρίνος Ουζουνίδης και την ανάλυση που τους είχε μεταφέρει. Κι η αλήθεια είναι πως ο Εβρίτης τεχνικός πέρασε ατελείωτες ώρες πάνω από το βίντεο αλλά και τις παρατηρήσεις που είχε κάνει ο Βασίλης Αρματάς, ο οποίος είχε παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς τους "Κέλτες". Σ’ ανάλογη διαδικασία έχει μπει ο Ουζουνίδης και ενόψει των αναμετρήσεων με την Βίντι.

Την επόμενη της ρεβάνς με τη Σέλτικ, όσο οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ αναπαύονταν (κυριολεκτικά) στις δάφνες της σπουδαίας πρόκρισης, ο Μαρίνος με τους συνεργάτες του είχαν πέσει με τα… μούτρα στην δουλειά για την οργάνωση του "διαβάσματος" των Ούγγρων. Ήδη ο Ουζουνίδης έχει περάσει από ακτινογραφία την αγωνιστική συμπεριφορά της Βίντι τόσο στα δυο ματς με την Λουντογκόρετς, όσο και σ’ αυτά με την Μάλμε. Μάλιστα τα πρώτα γενικά συμπεράσματα, είναι για μια ομάδα που είναι συμπαγής αμυντικά και δυναμική.

Όμως για να ολοκληρώσει την μελέτη της Βίντι, ο Ουζουνίδης θα περιμένει και την αναφορά που θα πάρει από το αποψινό (18/08) παιχνίδι με την Χόνβεντ. Είναι ένα ντέρμπι για το ουγγρικό πρωτάθλημα και επομένως μια δοκιμασία για την προσεχή αντίπαλο της ΑΕΚ που μπορεί να δώσει χρήσιμα συμπεράσματα. Εξ ου και ο Ουζουνίδης θα έχει "μάτια" στην Βουδαπέστη. Ενώ κατόπιν ο τεχνικός της ΑΕΚ θ κάνει την σχετικά ανάλυση και στους ποδοσφαιριστές του. Λεπτομερή και… καρέ – καρέ. Όπως ακριβώς έκανε και με τη Σέλτικ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ