ΑΕΚ

Το μήνυμα του Χιμένεθ: "Πάμε τώρα να το πάρουμε"

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο Χιμένεθ έστειλε μήνυμα στους ποδοσφαιριστές του την Δευτέρα (9/4) στα Σπάτα.

Η διακοπή λόγω της εθνικής ομάδας, πέρασε. Όπως επίσης και η διακοπή για το Πάσχα. Εκτός… απροόπτου, πλέον το πρωτάθλημα μπαίνει στην τελική του ευθεία χωρίς άλλες διακοπές. Και παράλληλα μπαίνουν και οι παίκτες της ΑΕΚ στην τελική ευθεία για να κόψουν πρώτοι το νήμα.

Από την Δευτέρα (9/4) οι "κιτρινόμαυροι" επέστρεψαν και πάλι στα Σπάτα και ξεκίνησαν προπονήσεις και προετοιμασία για το ματς της Κυριακής (15/4) με τον Πλατανιά. Με τον Μανόλο Χιμένεθ να τους περιμένει, δίνοντας το "σύνθημα" για νίκες μέχρι και το φινάλε του πρωταθλήματος.

"Ελπίζω να περάσατε καλά αυτές τις μέρες και πιστεύω να ξεκουραστήκατε. Τώρα πρέπει να συγκεντρωθούμε στην δουλειά μας. Να δουλέψουμε σωστά και να πάμε για να κερδίσουμε όλα τα ματς που έχουμε μπροστά μας, για να πάρουμε το πρωτάθλημα" τόνισε μεταξύ άλλων ο Χιμένεθ στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, στη σύντομη ομιλία που τους έκανε, πριν τη σημερινή πρώτη προπόνηση μετά το τριήμερο ρεπό του Πάσχα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ