ΑΕΚ

Το "Καραϊσκάκης" είναι ακόμα μακριά

Το "Καραϊσκάκης" είναι ακόμα μακριά
INTIME SPORTS

Η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων έρχεται την κατάλληλη στιγμή για την ΑΕΚ, η οποία μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες με Βέροια και Ατρόμητο έχει μπροστά της το κρας-τεστ με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης". Ποιο το "σχέδιο" για Μπουονανότε και Ντίντακ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε χθες (4/10) ένα πρόγραμμα τεσσάρων αγώνων μέσα σε διάστημα δυο εβδομάδων. Και οι δυο εξ αυτών ήταν εκτός έδρας με ταξίδια εκτός Αθηνών και υπήρχε και το ντέρμπι στην Τούμπα. Τέτοιο πρόγραμμα μοιάζει απολύτως… φυσιολογικό για μια ομάδα που έχει και ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Όμως η φετινή ΑΕΚ δεν κτίστηκε με βάση μια τέτοια προοπτική. Αφήστε που έχει παίκτες, όπως ο Μάνταλος που μόλις έχουν επιστρέψει από σοβαρό τραυματισμό, αλλά και παίκτες, όπως ο Μπουονανότε ή ο Ντίντακ, που δεν έχουν κάνει καλοκαιρινή προετοιμασία με την ομάδα.

Επομένως το πρώτο ζητούμενο για τον Τραϊανό Δέλλα μετά (και) το ματς με τον Ατρόμητο, ήταν να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές του και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Άλλωστε η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων έρχεται την κατάλληλη στιγμή. Και είναι ακόμα πολύ νωρίς για να σκεφτεί ο Δέλλας το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Προτεραιότητα έχει το άδειασμα του μυαλού και το γέμισμα των «μπαταριών» των ποδοσφαιριστών. Γι αυτό και εκτός από συγχαρητήρια μετά τη νίκη, τους έδωσε και διήμερο ρεπό να ξεκουραστούν. Μάλιστα κάποιοι «κιτρινόμαυροι» όπως ο Άρθο, ο Ντίντακ και ο Κορδέρο, το εκμεταλλεύτηκαν για μια σύντομη «απόδραση» εκτός Ελλάδας.

Δουλειά και (πιθανό) φιλικό

Οι παίκτες της ΑΕΚ πιάνουν ξανά δουλειά από την Τετάρτη (7/10). Αλλά ακόμα και τότε, ο Δέλλας δεν θα μπορεί να αρχίσει να δουλεύει το πλάνο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Τουλάχιστον όχι επί χόρτου. Και αυτό διότι θα απουσιάζουν και ο Μάνταλος και ο Αραβίδης και ο Βάργκας και ο Μπαρόχα, οι οποίοι μάλιστα θα επιστρέψουν σε δέκα ημέρες.

Πάντως ο τεχνικός της ΑΕΚ θα μπορέσει τουλάχιστον να δώσει βάρος στην δουλειά με παίκτες που θέλουν ρυθμό, όπως ο Μπουονανότε και ο Ντίντακ. Ενώ ψάχνεται, όπως έχετε ήδη διαβάσει στο Sport24.gr, για ένα φιλικό μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο, προκειμένου να κάνει πειράματα και να δώσει και χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι τώρα έχουν παίξει λίγο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ