ΑΕΚ

Το γούρι του Λιβάγια για την Κροατία

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ, στο Κίελτσε, ζει ο Λιβάγια την εντυπωσιακή πορεία της Κροατίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και έχει και τα γούρια του.

Η αλήθεια είναι πως ο Μάρκο Λιβάγια θα προτιμούσε να βρισκόταν αυτή την εποχή στη Ρωσία και στην αποστολή της εθνικής του ομάδας για το Παγκόσμιο Κύπελλο και όχι στην προετοιμασία της ΑΕΚ στο Κίελτσε.

Λογικό για οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή. Άλλωστε ο Ντάλιτς έχει υποσχεθεί στον Κροάτη φορ, πως θα είναι στις επόμενες κλήσεις. Πάντως προς το παρόν ο Λιβάγια ζει την εντυπωσιακή πορεία της εθνικής του, από το ξενοδοχείο της ΑΕΚ στο Κίελτσε και έχει και το γούρι του.

Στον προημιτελικό με την Ρωσία είχε αποχωρήσει από την τραπεζαρία που έβλεπε το ματς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και πήγε στο δωμάτιο του για την παράταση και τα πέναλτι και πανηγύρισε η Κροατία την πρόκριση. Χθες (11/7) στον ημιτελικό με την Αγγλία έκανε ακριβώς το ίδιο. Την παράταση την παρακολούθησε μόνος του και το γούρι έπιασε ξανά.

Πάντως τον τελικό πλέον θα τον παρακολουθήσει ο Λιβάγια στην Αθήνα, καθώς το Σάββατο (14/07) η αποστολή της ΑΕΚ επιστρέφει στην βάση της. Κάτι που σημαίνει πως αν κατακτήσει το τρόπαιο η Κροατία, δεν θα ζήσει αυτό που έζησαν ο Σιμόες και ο Μπαρμπόζα το 2016, όταν είχαν πανηγυρίσει την κατάκτηση του Euro από την Πορτογαλία, στο ξενοδοχείο της ομάδας στο Κίελτσε.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η τρομερή φωτογραφία του Λιβάγια για την πρόκριση της Κροατίας επί της Αγγλίας!
Ο Μελισσανίδης έχει το Know How
Μπακάκης: "Είμαστε πιο έτοιμοι αυτή τη φορά για το Champions League"
Μάνταλος: "Το πήραμε γιατί το αξίζαμε"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ