ΑΕΚ

Το "ευχαριστώ" του Λιβάγια στον κόσμο της ΑΕΚ

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / ΛΙΒΑΓΙΑ(Α) ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΜΙΛΑΝ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / MILAN - AEK / ΛΙΒΑΓΙΑ(Α) ΜΠΟΝΟΥΤΣΙ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μάρκο Λιβάγια ευχαρίστησε τους οπαδούς της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο "San Sirο" και στήριξαν τους "κιτρινόμαυρους" στην εκτός έδρας ισοπαλία με τη Μίλαν.

Με σπουδαία εμφάνιση, η ΑΕΚ έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από το Μιλάνο απέναντι στη Μίλαν για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Ο Κροάτης φορ της Ένωσης, Μάρκο Λιβάγια, έδωσε αρκετές μάχες με τους "ροσονέρι" στο "San Siro". Μάλιστα, επιστρέφοντας στην Αθήνα δεν ξέχασε να ευχαριστήσει τους "κιτρινόμαυρους" οπαδούς που βρέθηκαν στην Ιταλία και στήριξαν την προσπάθεια του ιδίου και των συμπαικτών του.

"Ευχαριστούμε για τη στήριξη. Οικογένεια, ΑΕΚ", ήταν η λεζάντα με την οποία συνόδευσε τη φωτογραφία των οπαδών της ΑΕΚ στο "San Siro" ο Μάρκο Λιβάγια.

Μάλιστα like στη φωτογραφία έκαναν κι αρκετοί συμπαίκτες του, όπως ο Άρνορ Τρίστασον, ο Βινίσιους Φρέιτας και ο Παναγιώτης Τσιντώτας.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ