ΑΕΚ

Το εντυπωσιακό μήνυμα του Λιβάγια

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ  2ο ΓΚΟΛ ΑΡΑΟΥΧΟ ( / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2ο ΓΚΟΛ ΑΡΑΟΥΧΟ ( / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ενδεικτική του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει στην ΑΕΚ, η ατάκα του MVP του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, Μάρκο Λιβάγια.

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα της φετινής ΑΕΚ, είναι το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει μέσα στα αποδυτήρια. Κάτι το οποίο φαίνεται σε κάθε ευκαιρία. Από τον τρόπο που πανηγυρίζουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ τα γκολ που πετυχαίνουν, μέχρι και τον τρόπο που τοποθετούνται.

Ενδεικτική είναι η τοποθέτηση του Μάρκο Λιβάγια αμέσως μετά την λήξη του ματς με τον ΠΑΣ. Μπορεί ο Σέρχιο Αραούχο λίγο έλλειψε να "κλέψει" τον τίτλο του MVP από τον Κροάτη. Μπορεί ο Αργεντινός φορ να ξεπέρασε στον πίνακα των σκορερ της φετινής ΑΕΚ τον Λιβάγια. Όμως το μήνυμα του Κροάτη φορ ήταν… εντυπωσιακό.

"Τα πήγαμε καλά σε γενικές γραμμές, ξέραμε ότι είχαμε έναν δύσκολο αντίπαλο, εγώ αυτό που θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα μου και να συνεχίσουμε έτσι. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, το γκολ που πέτυχα και το βραβείο, όμως είμαι πιο χαρούμενος για τα δύο γκολ που πέτυχε ο Αραούχο", τόνισε ο Λιβάγια, που ήταν και ο πρώτος που έτρεξε να αγκαλιάσει μέσα στο ματς τον Αργεντινό φορ, μετά από τα γκολ. Άλλωστε το πρώτο του Αραούχο, το είχε… σερβίρει ο Κροάτης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ