ΑΕΚ

Το είπε και το έκανε ο Χιμένεθ

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / ΣΑΝ ΣΙΡΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΧΙΜΕΝΕΘ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Χιμένεθ, παίκτες EUROKINISSI SPORTS

Ήδη από την Κυριακή (2/11) όταν οι παίκτες της ΑΕΚ «κέρδισαν» το τριήμερο ρεπό, ο Ισπανός τεχνικός τους είχε «απειλήσει» πως θα το… πληρώσουν. Όπως και έγινε. ΤοSport24 έχει το ρεπορτάζ.

Στον προγραμματισμό που έκανε ο Μανόλο Χιμένεθ για το διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος, εκτός από το φιλικό της Πέμπτης (9/11), είχε προβλέψει και διήμερο ρεπό μέσα στο Σαββατοκύριακο (11-12/11).

Άλλωστε για τον Ισπανό τεχνικό, έχει πολύ μεγάλη σημασία, να μπορέσουν οι παίκτες της ΑΕΚ να ξεκουραστούν αυτές τις ημέρες.

Ξέρει καλά ο Χιμένεθ πως είναι ιδιαίτερα καταπονημένοι, καθώς έβγαλαν ένα πρόγραμμα με επτά ματς, μέσα σε 21 μέρες. Όμως μετά τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και μέσα στην ευφορία που υπήρχε στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ, οι παίκτες της ΑΕΚ κατάφεραν να «κερδίσουν» και μια ακόμα ημέρα ξεκούρασης. Με το… σπαθί τους είχαν κερδίσει να μετατρέψουν το διήμερο ρεπό σε τριήμερο.

Ο Χιμένεθ το δέχθηκε, αλλά «απείλησε» και δημοσίως πως μέχρι να φτάσουν σ’ αυτές τις τρεις μέρες ξεκούρασης, θα περάσουν δύσκολα. «Για να μπορέσουν να έχουν αυτές τις μέρες ξεκούρασης, όμως, θα τρέξουν αρκετά» είχε πει ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ. Όπερ και εγένετο.

Το είπε και το έκανε ο Χιμένεθ. Η σημερινή (7/11) προπόνηση στα Σπάτα, ήταν σε εξαιρετικά υψηλούς ρυθμούς και ιδιαίτερα απαιτητική. Μάλιστα στο δυνατό πρόγραμμα, συμμετείχαν και οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Έστω και αν, σε περίπτωση που χρειαζόταν, θα έριχναν τους ρυθμούς.


TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ