ΑΕΚ

Το δώρο του Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / ΣΑΝ ΣΙΡΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΧΙΜΕΝΕΘ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ / ΣΑΝ ΣΙΡΟ ΟΜΑΔΙΚΗ ΧΙΜΕΝΕΘ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εκτός από πολλά "μπράβο" για την αγωνιστική εικόνα στο Αγρίνιο, ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε και ένα έξτρα... δώρο στους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Είχε μεγάλη σημασία για τον Μανόλο Χιμένεθ η αγωνιστική εικόνα που θα έδειχνε η ΑΕΚ στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό. Για περισσότερους από έναν λόγους. Από την αντίδραση που περίμενε να βγάλουν οι ποδοσφαιριστές του μετά την "γκέλα" με τον Απόλλωνα, μέχρι και την προσήλωση που έπρεπε να δείξουν στο τελευταίο ματς πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Η αλήθεια είναι πως ο Χιμένεθ έμεινε απολύτως ικανοποιημένος απ' αυτό που είδε από τους παίκτες του. Εξ ου και μετά το ματς μοίρασε συγχαρητήρια καθώς οι ποδοσφαιριστές του έκαναν όλα όσα είχαν συζητήσει πριν το παιχνίδι. Όμως εκτός από τα εύσημα, ο Χιμένεθ έδωσε και "δώρο". Πρόσθεσε μια επιπλέον ημέρα στην εορταστική άδεια.

Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, οι παίκτες της ΑΕΚ θα ήταν ελεύθεροι από σήμερα (21/12) και θα επέστρεφαν για προπόνηση στα Σπάτα στις 28 του μηνός. Αλλά η νίκη και η εξαιρετική εμφάνιση, χάρισε στους "κιτρινόμαυρους" μια έξτρα μέρα. Κάτι πάντως που ο Χιμένεθ το είχε στο μυαλό του πριν από το ματς.

Βεβαίως ο Ισπανός τεχνικός εκτός από τα εύσημα για την εμφάνιση και το... δώρο, ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του και να ξεκουραστούν και να χαλαρώσουν με τις οικογένειες τους, χωρίς να σκέφτονται το ποδόσφαιρο, αλλά να είναι και προσεκτικοί στη ζωή που θα κάνουν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ