ΑΕΚ

Το "debate" στην ΑΕΚ για το πέναλτι της Ρεάλ

Referee Michael Oliver shows a red car to Juventus goalkeeper Gianluigi Buffon during a Champions League quarter final second leg soccer match between Real Madrid and Juventus at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, April 11, 2018. (AP Photo/Francisco Seco)
(AP Photo/Francisco Seco) Όλιβερ, Μπουφόν, Γιουβέντους AP

Την επίμαχη φάση στο ματς της Ρεάλ με την Γιουβέντους έθεσε προς συζήτηση στα Σπάτα ο Μανόλο Χιμένεθ. Οι απόψεις των ποδοσφαιριστών και αυτή του Ισπανού σχετικά με την απόφαση του διαιτητή Όλιβερ.

Το περιβόητο πέναλτι υπέρ της Ρεάλ, στο ματς με την Γιουβέντους, το συζητούσε σήμερα (12/4) ολόκληρος ο ποδοσφαιρικός πλανήτης. Και απ’ αυτή τη συζήτηση, δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός το προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ.

Την απόφαση του Άγγλου διαιτητή, έθεσε προς συζήτηση στα κιτρινόμαυρα αποδυτήρια ο Μανόλο Χιμένεθ πριν από την έναρξη της προπόνησης. Ο Ισπανός τεχνικός ζήτησε τη γνώμη των ποδοσφαιριστών του και η κουβέντα "άναψε", με τις απόψεις περί του ορθού της απόφασης του διαιτητή, να διίστανται.

Πολλοί παίκτες της ΑΕΚ υποστήριζαν πως ήταν πέναλτι, αλλά πολλοί ήταν και εκείνοι που επέμεναν πως ήταν μια εξαιρετικά υπερβολική και τραβηγμένη απόφαση. Όσο για τον ίδιο τον Χιμένεθ, συντάχθηκε με την άποψη εκείνων που θεώρησαν πως η απόφαση του διαιτητή ήταν σωστή.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ