ΑΕΚ

Το "αντίο" του Αραούχο στον Βάργκας

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

O Σέρχιο Αραούχο ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram μαζί με τον Ρόναλντ Βάργκας, τον οποίο κι ευχαρίστησε για τη συνεργασία. Δείτε το δώρο του Βενεζουελάνου στον Αργεντινό.

Η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Πανιώνιο το βράδυ της Τετάρτης (31/05, 20:30) στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής των playoffs, σε μία αναμέτρηση που, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα στο ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός, θα κρίνει την πρώτη θέση στο μίνι πρωτάθλημα.

Ο αγώνας με τους "κυανέρυθρους" θα είναι ο τελευταίος του Σέρχιο Αραούχο με τη φανέλα της ΑΕΚ τουλάχιστον για τη φετινή σεζόν, καθώς, όπως τόνισε τις προηγούμενες ημέρες, θα πρέπει να επιστρέψει στην Λας Πάλμας. Παράλληλα, ύστερα από δύο σεζόν, παρελθόν πρόκειται να αποτελέσει κι ο Ρόναλντ Βάργκας, ο οποίος δεν βρίσκεται καν στην αποστολή για το ματς της Νέας Σμύρνης.

Παρ' όλα αυτά, οι δύο ποδοσφαιριστές στο διάστημα που συνυπήρξαν στην ΑΕΚ κατάφεραν να δημιουργήσουν μία πολύ καλή σχέση. Απόδειξη, η φωτογραφία που ανέβασε ο Αραούχο στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram και η οποία τον δείχνει να κρατάει τη φανέλα του Βάργκας, έχοντας στο πλευρό του τον Βενεζουελάνο μεσοεπιθετικό.

"Σ' ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Μην αλλάξεις ποτέ", ήταν το σχόλιο του Αργεντινού. Προφανώς και η φανέλα ήταν ένα δώρο του Βάργκας προς τον Αραούχο, αλλά κι ένας προάγγελος πως οι δύο παίκτες δεν θα βρίσκονται στην ίδια ομάδα την επόμενη σεζόν.

Δείτε την ανάρτηση:

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ