ΑΕΚ

Το... ανατρεπτικό πλάνο του Δέλλα

Το... ανατρεπτικό πλάνο του Δέλλα
Δέλλας INTIME SPORTS

Στη σημερινή (3/10) τελευταία προπόνηση, ο Τραϊανός Δέλλας δοκίμασε ένα εντελώς… ανατρεπτικό πλάνο. Καταρχάς, άλλαξε και πάλι τον σχηματισμό και από το 4-2-3-1, "τεστάρισε" ένα 4-3-3.

Με το δόγμα "ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει" φάνηκε στην χθεσινή (2/10) προπόνηση, πως θα πάει η ΑΕΚ στο αυριανό (4/10) ματς με τον Ατρόμητο. Όμως στη σημερινή (3/10) τελευταία προπόνηση, ο Τραϊανός Δέλλας δοκίμασε ένα εντελώς... ανατρεπτικό πλάνο

Καταρχάς, άλλαξε και πάλι τον σχηματισμό και από το 4-2-3-1, "τεστάρισε" ένα 4-3-3. Με τον Γιόχανσον μοναδικό κόφτη, τον Μάνταλο και τον Μπουονανότε ακριβώς μπροστά από τον Σουηδό σε ρόλους εσωτερικών μέσων και τους Πλατέλλα και Μπαρμπόσα στα δυο άκρα σε θέσεις εξτρέμ.

Με τον Αραβίδη να μένει κανονικά στην κορυφή της επίθεσης. Σ’ αυτή την δοκιμή, εκτός "βασικών" μένει και ο Βάργκας αλλά και ο Σιμόες, ενώ πρόκειται για ένα φουλ επιθετικό σχήμα. Βεβαίως δεν αποκλείεται αυτή η δεύτερη σκέψη στο μυαλό του Δέλλα, να αφορά ένα εναλλακτικό πλάνο όχι της βασικής ενδεκάδας, αλλά στην ροή του αγώνα.

Είναι όμως και πιθανό ο τεχνικός της ΑΕΚ να σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με όσο το δυνατόν πιο επιθετικούς προσανατολισμούς.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ