ΑΕΚ

Το... 48ώρο του Μασούντ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - MACCABI TEL AVIV (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÌÁÊÁÌÐÉ ÔÅË ÁÂÉÂ / EUROPA LEAGUE / PANIONIOS - MACCABI TEL AVIV (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Ζήτημα... ωρών φαίνεται πως είναι πλέον η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σοτζέι Μασούντ στην ΑΕΚ, μετά από την αποχώρησή του και τυπικά από τον Πανιώνιο.

Κοινό μυστικό είναι εδώ και μέρες ( και το είχατε διαβάσει και στο Sport24.gr), πως όταν ο Σοτζέι Μασούντ θα έκλεινε πίσω του τυπικά την πόρτα του Πανιώνιου, θα άνοιγε εκείνη της ΑΕΚ για το τελικό στάδιο των συζητήσεων.

Το πρώτο κομμάτι της... συνθήκης ολοκληρώθηκε σήμερα, καθώς ο Ιρανός συμφώνησε με την ομάδα της Νέας Σμύρνης για το "διαζύγιο". Επομένως, ακολουθεί το δεύτερο κομμάτι.

Από την στιγμή που αύριο θα κατατεθούν όλα τα σχετικά έγγραφα στην ΕΠΟ και ο Μασούντ θα είναι και τυπικά ελεύθερος, θα καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με την ΑΕΚ. Ήδη οι γέφυρες ανάμεσα στις δυο πλευρές έχουν στηθεί, όπως φυσικά και το πλαίσιο μιας ενδεχόμενης συμφωνίας. Άλλωστε, η ΑΕΚ ήταν ευθύς εξ αρχής απολύτως ξεκάθαρη.

Επομένως, αν δεν προκύψει κάποια ανατροπή της τελευταίας στιγμής, είναι θέμα... ωρών η απόκτηση του Μασούντ από την ΑΕΚ. Για την ακρίβεια και με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, θέμα 24 ή -το πολύ- 48 ωρών. Εκτός αν συμβεί κάτι συγκλονιστικά απρόοπτο, που πάντως προς το παρόν δεν φαίνεται στον ορίζοντα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ