ΑΕΚ

Το 20ήμερο του "διαβόλου" για την ΑΕΚ

CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΒΙΝΤΙ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αμέσως μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και μέχρι την επόμενη, την ΑΕΚ την περιμένει αγωνιστικός "Γολγοθάς" με παιχνίδια που μπορεί να κρίνουν την πορεία της σε Ευρώπη και Superleague. Το Sport24.gr αναλύει

Χωρίς επίσημη αγωνιστική υποχρέωση και μετά από φιλικό παιχνίδι την Παρασκευή (7/9) και μάλιστα με αυθημερόν ταξίδι στα Τρίκαλα, δεν είχε λόγο ο Μαρίνος Ουζουνίδης να κρατήσει τους παίκτες του στα Σπάτα για προπόνηση το Σαββατοκύριακο.

Άλλωστε με επτά βασικές απουσίες λόγω εθνικών ομάδων, έτσι κι αλλιώς θα δυσκολευόταν ο τεχνικός της ΑΕΚ να δουλέψει. Όμως ο Ουζουνίδης ξέρει πως οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να γεμίσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις «μπαταρίες» τους, καθώς μετά την διακοπή τους περιμένει ένας αγωνιστικός «Γολγοθάς».

Μετά την επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις και μέχρι και την επόμενη διακοπή του πρωταθλήματος, η ΑΕΚ έχει ένα 20ήμερο, που είναι το… διαβόλου. Όχι μόνο διότι υπάρχουν συνολικά έξι ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αλλά είναι και παιχνίδια κομβικά για την πορεία της Ένωσης μέσα στη σεζόν.

Η ΑΕΚ μέχρι και την επόμενη διακοπή, έχει μπροστά της για τοChampionsLeague, παιχνίδι με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ και με την Μπενφίκα στο ΟΑΚΑ. Είναι δυο ματς που ενδεχομένως να κρίνουν τι μπορεί να κάνει η Ένωση στον όμιλο. Ενώ αμέσως μετά απ’ αυτά τα παιχνίδια, η ΑΕΚ έχει δυο ντέρμπι. Επιστρέφοντας από το Άμστερνταμ πηγαίνει στην Τούμπα για να παίξει με τον ΠΑΟΚ, ενώ πέντε μέρες μετά το παιχνίδι με την Μπενφίκα, υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ΑΕΚ μέχρι την επόμενη διακοπή για εθνικές ομάδες:

15/9 Superleague:ΑΕΚ–Πανιώνιος

19/9 Champions League:ΑΓΙΑΞ–ΑΕΚ

23/9 Superleague:ΠΑΟΚ–ΑΕΚ

29/9 Superleague:ΟΦΗ–ΑΕΚ

2/10 Champions League:ΑΕΚ–Μπενφίκα

7/10 Superleague:ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ