ΑΕΚ

Τίνο Σούσιτς στο Sport24.gr: "Ενδιαφέρουσα προοπτική η ΑΕΚ"

Bosnia's Tino Susic, left, fights for the ball with Toby Alderweireld of Belgium during the Euro 2016 Group B soccer qualifying match between Bosnia and Belgium at Stadium Bilino Polje in Zenica, Bosnia, Monday, Oct. 13, 2014. (AP Photo/Amel Emric)
Bosnia's Tino Susic, left, fights for the ball with Toby Alderweireld of Belgium during the Euro 2016 Group B soccer qualifying match between Bosnia and Belgium at Stadium Bilino Polje in Zenica, Bosnia, Monday, Oct. 13, 2014. (AP Photo/Amel Emric) AP

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Τίνο Σούσιτς ο οποίος φέρεται να βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Ο 27χρονος αρνήθηκε πως έχει πρόταση από την Ένωση, αλλά δεν έκλεισε την πόρτα εάν υπάρξει κάτι επίσημο στο μέλλον.

Δημοσιεύματα θέλουν την ΑΕΚ να στοχεύει στην απόκτηση του Βόσνιου, Τίνο Σούσιτς. Μάλιστα, ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sportske.ba πήγε το θέμα ένα βήμα παραπάνω, σημειώνοντας ότι η Ένωση κάνει ό,τι μπορεί για να κάνει δικό της τον 27χρονο και πως ο Σούσιτς θα υπογράψει.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον διεθνή μέσο ο οποίος γαλουχήθηκε ποδοσφαιρικά στο Βέλγιο, αργότερα έκανε πέρασμα από την Χάιντουκ που τον πούλησε αντί 2 εκατ. ευρώ το 2016 στην Γκενκ. Ο Σούσιτς έχει αγωνιστεί επίσης στις Σταντάρ Λιέγης, Μακάμπι Τελ Αβίβ, Άντβερπ και Φένλο που ήταν η τελευταία του ομάδα.

Ο Σούσιτς, λοιπόν, που κυκλοφορεί ελεύθερος στην μεταγραφική αγορά, αρχικά διέψευσε στο Sport24.gr ότι μιλάει με την ΑΕΚ: "Από δημοσιεύματα έχω ενημερωθεί κι εγώ ότι υπάρχει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για εμένα. Προς το παρόν πάντως δεν έχω καμία πρόταση στα χέρια μου από την ΑΕΚ".

Στη συνέχεια, ρωτήσαμε τον Σούσιτς εάν θα ήταν θετικός να παίξει ποδόσφαιρο στην Ένωση και το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Βόσνιος που σε μικρότερη ηλικία είχε κάνει συμμετοχές με τις μικρές ομάδες της εθνικής Βελγίου δεν έκλεισε καμία πόρτα σε περίπτωση που είχε κάτι ενδιαφέρον να εξετάσει: "Εξετάζω όποια πρόταση μου έρθει. Η ΑΕΚ είναι μία ενδιαφέρουσα προοπτική, αλλά προς το παρόν δεν έχω καμία προσφορά".

ΤΑ 5 ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΣΟΥΣΙΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΪΝΤΟΥΚ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ