ΑΕΚ

Τι κρατάει πίσω τα μεταγραφικά της ΑΕΚ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι παίκτες που προτείνονται από το μεταγραφικό, αλλά απορρίπτονται από το προπονητικό επιτελείο και το θέμα που έφτασε μέχρι τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Το γεγονός ότι η ΑΕΚ έχει μείνει εδώ και περίπου 20 ημέρες κολλημένη σε έναν 21χρονο ποδοσφαιριστή (Έκι Πόνσε), με φτωχή συγκομιδή σε γκολ τα τελευταία δύο χρόνια, ο οποίος όμως αρέσει στον Ουζουνίδη όσο κανένας άλλος εκ των εναλλακτικών λύσεων για την επίθεση, έχει ασφαλώς την εξήγησή του.

Οπως είχατε διαβάσει στο Sport24.gr, ο προπονητής δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τις άλλες επιλογές που είχαν προκριθεί από το μεταγραφικό επιτελείο της ομάδας, για τη γραμμή της επίθεσης. Ωστόσο αυτό ισχύει και για πολλές ακόμα περιπτώσεις σε άλλες θέσεις.

Κοινώς, ο Λυμπερόπουλος (και οι συνεργάτες του) προτείνουν και ο Χριστόφορος Κόλα, τον οποίο ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμπιστεύεται με κλειστά μάτια, "κόβει". Αυτή η συνεχιζόμενη κατάσταση, φανερώνει και μια σύγχυση στην προσπάθεια συνεννόησης των δύο καθοριστικών μερών για την επίτευξη μεταγραφών. Σε ένα βαθμό προκαλεί και εκνευρισμό.

Το θέμα έφτασε μέχρι τον Μελισσανίδη ο οποίος είχε εκτενή συζήτηση με τον Λυμπερόπουλο (όχι δια τηλεφώνου, καθώς συναντήθηκε με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ), ο οποίος ήθελε και από μέρους του να συμβεί αυτό για να υπάρξει ένα ξεκαθάρισμα ρόλων και αρμοδιοτήτων. Εκφράστηκαν και απορίες από το διοικητικό ηγέτη της ομάδας για τη συνεχιζόμενη κωλυσιεργία.

Η Ένωση βρίσκεται σε ένα πολύ περίεργο φεγγάρι, με τα πολλά νέα πρόσωπα (ας μην ξεχνάμε και τον αθλητικό διευθυντή Βλαντιμίρ Ματιάσεβιτς) να αναζητούν τους κώδικες επικοινωνίας προκειμένου να μη χαθεί κι άλλος πολύτιμος χρόνος. Εκφράζονται δυσαρέσκειες και από τις δύο πλευρές. Κι αυτός που πλέον αναλαμβάνει να ξεκαθαρίσει το τοπίο είναι ο Μελισσανίδης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ