ΑΕΚ

Τι είδε ο Χιμένεθ στην Εθνική

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Οι τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ που έπαιξαν με την Εθνική στο ματς με την Αίγυπτο, "ζεστάθηκαν" και για την ενδεκάδα του κυριακάτικου (1/4) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Είναι δεδομένο πως ο Μανόλο Χιμένεθ αλλά και συνολικά ο οργανισμός ΑΕΚ, «καμάρωναν» για το γεγονός πως στο χθεσινό (27/3) φιλικό της εθνικής έπαιξαν τέσσερις «κιτρινόμαυροι». Εξάλλου αυτό είναι αποτέλεσμα ενός πλάνου πάνω στο οποίο η Ένωση δουλεύει σταθερά εδώ και τρια χρόνια. Και έχει σημασία το γεγονός πως στο δεύτερο ημίχρονο του παιχνιδιού με την Αίγυπτο, έπαιζαν και οι τέσσερις παίκτες της ΑΕΚ μαζί στην ενδεκάδα της Εθνικής, κάτι που είχε να συμβεί από το Euro του 2004.

Βεβαίως, ο Χιμένεθ παρακολούθησε το ματς και με αγωνία, μήπως κτυπήσει κάποιος από τους ποδοσφαιριστές του. Αγωνία που θα φύγει από τον Ισπανό τεχνικό, μόλις δει ξανά δυνατούς και χωρίς πρόβλημα, τους τέσσερις Έλληνες διεθνείς στη σημερινή (28/3) απογευματινή προπόνηση στα Σπάτα, στην οποία μάλιστα θα πάνε κατευθείαν από το αεροδρόμιο.

Όμως για τον Χιμένεθ, η αγωνιστική εικόνα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, του Μιχάλη Μπακάκη, του Τάσου Μπακασέτα και του Βασίλη Μπάρκα στο ματς της εθνικής, είναι οδηγός για το πλάνο ενδεκάδας για το ντέρμπι της Κυριακής (1/4) με τον Παναθηναϊκό.

Έτσι κι αλλιώς και οι τέσσερις είναι ποδοσφαιριστές που πολλές φορές φέτος, ήταν παρόντες στο αρχικό σχήμα των παιχνιδιών της ΑΕΚ. Και τώρα, η υποψηφιότητα που έχουν να ξεκινήσουν στο κυριακάτικο ματς, είναι ισχυρότατη. Αφενός διότι και είχαν προλάβει να ξεκουραστούν πριν πάνε στην εθνική αλλά και έχουν αγωνιστικό ρυθμό, λόγω της Εθνικής, ενώ και οι τέσσερις έδειξαν να βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ