ΑΕΚ

"Πάγωσαν" οι παίκτες της ΑΕΚ με το περίστροφο

SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης μιλούν ακόμα στο ρεπό τους για το όπλο στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Στις συζητήσεις τους μάλιστα, αναφέρονται σε περισσότερα από ένα, απλά αυτό του Σαββίδη, εμφανίστηκε στις φωτογραφίες.

Δεν ήταν αδυναμία. Ήταν λογική αντίδραση. Οι παίκτες της ΑΕΚ φοβήθηκαν. Μπορεί εύκολα να το διαπιστώσει κανείς από τις δηλώσεις του Γκάλο και του Σιμόες. Το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι δικαιολογούν την μπούκα του Σαββίδη και των μπράβων του, με όπλο σε εμφανή θέση, ξεπερνάει τη δημοσιογραφία. Η αλήθεια των ποδοσφαιριστών είναι άλλη.

Οι παίκτες της "Ενωσης" έχουν ρεπό σήμερα. Για να χαλαρώσουν σωματικά αλλά και πνευματικά. Ωστόσο δεν σταματούν να φέρνουν εικόνες μπροστά τους, από αυτά που είδαν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας. Έναν άνθρωπο να τρέχει με το όπλο σε εμφανή θέση. Υπάρχει ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, ο Λαμπρόπουλος συγκεκριμένα, που βρίσκεται στο μισό μέτρο από τον Ιβάν Σαββίδη και ο οποίος κοιτάζει παγωμένος το περίστροφο.

Ο Σιμόες και ο Γκάλο μίλησαν ανοιχτά για τρομοκράτηση. Υπάρχουν επίσης συζητήσεις των παικτών ότι πιθανότατα να οπλοφορούσαν κατά την είσοδο στον αγωνιστικό χώρο, τα μέλη της ασφάλειας του Ιβάν Σαββίδη. Γι αυτό και όταν μπήκαν στα αποδυτήρια, οι παίκτες της Ένωσης μίλησαν για φόβο.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ

Στην ΑΕΚ λένε επίσης ότι πρέπει να σημειωθεί το εξής: Ουδέποτε τους ζητήθηκε από την διαιτητή να βγουν και να παίξουν. Ο Λυσσάνδρου ενημέρωσε ότι οι παίκτες ένιωσαν απειλή και η κουβέντα έμεινε εκεί. Αν ο Κομίνης ήθελε να συνεχίσει το ματς, θα έπρεπε να εμφανιστεί στο κέντρο του γηπέδου και να καλέσει τις ομάδες να πράξει το ίδιο. Αυτό δεν συνέβη ποτέ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Πότε αναμένονται οι κλήσεις σε απολογία για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Πάμπλο Γκαρσία: "Ο Χιμένεθ λέει ψέματα ή θέλει να προπονήσει τον Ολυμπιακό"
Βασιλειάδης: "Ας γίνει και Grexit στο ποδόσφαιρο, δεν μας απασχολεί"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ