ΑΕΚ

Θλάση ο Σιμόες, χάνει Αούστρια και Αστέρα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ) ΦΑΣΗ EUROKINISSI

Θλάση πρώτου βαθμού στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού υπέστη ο Σιμόες στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον Ισπανό μέσο να μένει δυο με τρεις εβδομάδες εκτός χάνοντας τις προσεχείς αναμετρήσεις της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Χωρίς τον Αντρές Σιμόες θα παραταχθεί στα ματς με Αούστρια και Αστέρα η ΑΕΚ με τον Ισπανό μέσο να κάνει εξετάσεις στην διάρκεια της Τρίτης (26/9) που έδειξαν πως έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού.

Αυτό σημαίνει πως θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για δυο με τρεις εβδομάδες και θα χάσει τα επόμενα ματς των "κιτρινόμαυρων" σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μετά ο Ισπανός μέσος θα εκμεταλλευτεί τη διακοπή για να επανέλθει ξανά στην αγωνιστική δράση.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Ο Αντρέ Σιμόες υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο και έχει μία θλάση πρώτου βαθμού στον δεξιό δικέφαλο. Ο Ροντρίγκο Γκάλο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα αποφόρτισης λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς. Οι Γιώργος Γιακουμάκης και Ελντερ Λόπες ακολούθησαν ατομικά προγράμματα.

Η προπόνηση της Τετάρτης, η τελευταία πριν τον αγώνα της Πέμπτης με την Αούστρια Βιέννης στο ΟΑΚΑ (22.05), είναι προγραμματισμένη για τις 8 το βράδυ στα Σπάτα".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ