ΑΕΚ

Θετικό τεστ για Τσιγκρίνσκι και Κονέ

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΕΚ - ΓΑΝΔΗ (EUROKINISSI SPORTS / ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ)
Τσιγκρίνσκι EUROKINISSI

Η ΑΕΚ έχασε με σκορ 1-0 από την Τσουκαρίτσκι, ωστόσο ο Χιμένεθ είδε τον Τσιγκρίνσκι να βγάζει 90 λεπτά και τον Κονέ άλλα 70.

Προφανώς και το τελευταίο που ενδιέφερε τον Μανόλο Χιμένεθ από το σημερινό (9/11) φιλικό με την Τσουκαρίτσκι στα Σπάτα, ήταν το αποτέλεσμα.

Παρόλο που ο Ισπανός τεχνικός δεν θέλει να χάνει πουθενά και ως εκ τούτου το τελικό 0-1 από τους Σέρβους, δεν θα τον άφησε αδιάφορο. Όμως εκείνο που είχε μεγαλύτερη σημασία για τον Χιμένεθ, ήταν αυτό που είδε από τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και τον Παναγιώτη Κονέ.

Άλλωστε το τεστ, ήταν κυρίως γι αυτούς τους δυο. Και ήταν θετικό. Ο Ουκρανός στόπερ έπαιξε και στα δυο ημίχρονο και έδειξε σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Ενώ 70 λεπτά συμμετοχής, πήρε και ο Παναγιώτης Κονέ. Παίζοντας κυρίως ως «δεκάρι».

Για την ιστορία το γκολ των Σέρβων πέτυχε ο Οβούσου στο 44’ με σουτ, ενώ η ΑΕΚ είχε δοκάρι με φάουλ του Αραούχο στο 55’.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Γιαννούτσος, Λόπες (35’ Βινίσιους) Τζανετόπουλος, Σιμόες, Ροντρίγκες, Κονέ, Βλαχομήτρος, Γιακουμάκης.

Στο δεύτερο ημίχρονο: Τσιντώτας (84’ Ντούνης) Μπακάκης, Βράνιες (83’ Τσιβελεκίδης) Τσιγκρίνσκι, Βινίσιους, Τζανετόπουλος, Σιμόες (60’ Αντωνίου) Αραούχο, Λιβάια, Κονέ (70’ Σταμούλης) Γιακουμάκης (65’ Μπάμπης).

ΤΣΟΥΚΑΡΙΤΣΚΙ: Μπέλιτς, Κοπίτοβιτς, Πούσκαριτς, Λάγκατορ, Κάγεβιτς, Πέταρ Γιοβάνοβιτς, Οβούσου, Σάσα Γιοβάνοβιτς, Μιλόγεβιτς, Μπασάνοβιτς, Μπόγιτς.

Στο δεύτερο ημίχρονο: Μπέλιτς (59’ Πέτροβιτς) Πέταρ Γιοβάνοβιτς, Πούσκαριτς, Κοπίτοβιτς, Μπασάνοβιτς, Λάγκατορ (65’ Τσερνομάρκοβιτς) Μιλόγεβιτς, Οβούσου (70’ Ντόκιτς) Αντάμοβιτς, Ζόριτς, Κάγεβιτς.

Υπό το βλέμμα του Μελισσανίδη

Το φιλικό στα Σπάτα, παρακολούθησε και ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Είναι η πολλοστή φορά που ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, δίνει το παρών στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ