ΑΕΚ

Θεραπεία ο Γιόχανσον, στο εξωτερικό ο Τζεμπούρ

Θεραπεία ο Γιόχανσον, στο εξωτερικό ο Τζεμπούρ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με τρεις απουσίες ξεκίνησε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει της αναμέτρησης της Καθαράς Δευτέρας (14/3, 19:30) κόντρα στον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ. Τι είπε ο Γιόχανστον στον Τύπο της χώρας του.

Χθες (9/3) η προπόνηση της ΑΕΚ ήταν προαιρετική, ωστόσο σήμερα η ομάδα... μαζεύτηκε ξανά στα Σπάτα για να ξεκινήσει προετοιμασία για τον αγώνα της Καθαράς Δευτέρας (14/3, 19:30) κόντρα στον Πανθρακικό στο ΟΑΚΑ.

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν είχε στη διάθεση του τον Γιάκομπ Γιόχανσον, ο οποίος τραυματίστηκε στο ματς με τον Αστέρα και υποβλήθηκε σε θεραπεία στο Ιατρικό Κέντρο. Ο Σουηδός χρειάζεται ξεκούραση και "ανάσες", καθώς δεν έχει λείψει σε κανένα ματς της Ένωσης, με τον Ουρουγουανό να μην βιάζεται για την επιστροφή του.

Μάλιστα, οι πιθανότητες δείχνουν ότι το... πολυεργαλείο θα μείνει εκτός την Δευτέρα, την ίδια στιγμή που οΡάφικ Τζεμπούρ που βρίσκεται στο εξωτερικό για προσωπικό του θέμα και έτσι κι αλλιώς δεν θα βρισκόταν στην αποστολή λόγω της κόκκινης που δέχθηκε κόντρα στον Αστέρα.

Από 'κεί και πέρα, ο Μιχάλης Μπακάκης συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά ανανεώνοντας το ραντεβού τους για την Παρασκευή το πρωί, στις 10:30.

Γιόχανσον: "Μόνο η ΑΕΚ στο μυαλό μου"

Εξάλλου, ο Γιάκομπ Γιόχανσον δήλωσε κολακευμένος από το ενδιαφέρον που δείχνουν άλλες ομάδες για αυτόν, ωστόσο ο ίδιος παραμένει προσηλωμένος στην ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδαfotbollskanalen.se:

Για τις φήμες που θέλουν Γάνδη και Άντερλεχτ να δείχνουν ενδιαφέρον: "Έχω ακόμα 2,5 χρόνια συμβόλαιο και δεν μπορώ να επικεντρωθώ σε αυτή τη φήμη. Αν είναι αλήθεια πως υπάρχει ενδιαφέρον, σαφώς είναι κολακευτικό. Αλλά δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Δεν έχει νόημα να παίρνεις κάποια απόφαση σχετικά με το μέλλον πριν γίνει απαραίτητο. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ κάτω".

Για την φετινή του σεζόν στην ΑΕΚ: "Έχει πάει καλά. Το φθινόπωρο πέτυχα και μερικά γκολ, ενώ με το νέο έτος έχω ορισμένες διακυμάνσεις στην απόδοσή μου. Αλλά αυτό είναι κάτι που συνηθίζεται: τα πάνω και τα κάτω σε μία σεζόν".

Για τον Ολυμπιακό:" Είχαν μια δυνατή σεζόν και έχουν ήδη κατακτήσει τον τίτλο. Εντυπωσιακό".

Πηγή: aek1924.gr

Photo Credits: Action Images

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ