ΑΕΚ

"Θέλει Ντόουγκλας Τεϊσέιρα η ΑΕΚ"

"Θέλει Ντόουγκλας Τεϊσέιρα η ΑΕΚ"

Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ τον 29χρονο Βραζιλιάνο αμυντικό, Ντόουγκλας Τεϊσέιρα, σύμφωνα με πορτογαλικά ΜΜΕ. Που "κολλάει" το deal σύμφωνα με τους Ίβηρες. (video)

Δεδομένα για την απόκτηση αμυντικού κινείται η Ένωση μετά και το πρόβλημα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Σύμφωνα με την "A Bola" στην ΑΕΚ εξετάζουν την περίπτωση απόκτησης του 29χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού, Ντόουγκλας Τεϊσέιρα, με τη μορφή δανεισμού από τη Σπόρτινγκ.

Ο Νοτιοαμερικάνος δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό της προσεχής αντιπάλου του Ολυμπιακού στους ομίλους του Champions League, Ζόρζε Ζεζούς, και οι "κιτρινόμαυροι" απευθύνθηκαν στα "λιοντάρια" της πορτογαλικής πρωτεύουσας.

Προτεραιότητα της Σπόρτινγκ είναι να παραχωρήσει με τη μορφή πώλησης τον Βραζιλιάνο, αν και δεν είναι αρνητική στο δανεισμό. Οι ετήσιες απολαβές του αμυντικού ανέρχονται στο 1.000.000 ευρώ, αλλά η ΑΕΚ θέλει να πληρώσει μόνο το μισό ποσό (500.000 ευρώ).

Εκεί "κολλάει" το deal σύμφωνα με τους Πορτογάλους, καθώς η Σπόρτινγκ δεν είναι ιδιαίτερα θετική προς αυτό το ενδεχόμενο. Ο Ντόουγκλας Τεϊσέιρα γεννήθηκε στη Φλοριανόπολις της Βραζιλίας στις 12 Ιανουαρίου του 1988 και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ζόινβιλ. Το 2007 ήρθε στην Ευρώπη και την Ολλανδία για την Τβέντε, ενώ το 2013 ακολούθησε η Ρωσία και η Ντινάμο Μόσχας. Το 2015 πήγε στην Τραπεζούντα για την Τράμπζονσπορ, ενώ από πέρυσι είναι κάτοικος Λισαβόνας.

Photo credits: Sporting Lisboa CP

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ