ΑΕΚ

Θέλει ΑΕΚ ο Εριόν Χοτζαλάρι

Θέλει ΑΕΚ ο Εριόν Χοτζαλάρι

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Εριόν Χοτζαλάρι είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Σε διαπραγματεύσεις με την KF Tirana οι διοικούντες την Ένωση.

Τα αλβανικά ΜΜΕ αποκάλυψαν τη Δευτέρα (07/08) πως ο αμυντικός της KF Tirana, Εριόν Χοτζαλάρι απασχολεί την ΑΕΚ, η οποία αναζητά έναν ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας προκειμένου να πλαισιώσει τους Έλντερ Λόπες και Βινίσιους ντε Φρέιτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, οι "κιτρινόμαυροι" ενδιαφέρονται πράγματι για την απόκτηση του 21χρονου μπακ και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την ομάδα του. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Αλβανός αμυντικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τη φανέλα της Ένωσης, αφού το βλέπει ως μία πρόκληση για την καριέρα του.

Ο Χοτζαλάρι αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της KF Tirana, με την οποία μετράει τρία γκολ και τέσσερις ασίστ σε 86 συμμετοχές σε επαγγελματικό επίπεδο, παρότι διανύει μόλις το 21ο έτος της ηλικίας του. Μάλιστα, ο Αλβανός μπακ ήταν βασικός στις δύο αναμετρήσεις της KF Tirana με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για τον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League. Παράλληλα, είναι 12 φορές διεθνής με την U21 της Αλβανίας.

Από την ΑΕΚ δεν επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον για Χοτζαλάρι και ισχυρίζονται ότι δεν βρίσκονται σε αναζήτηση αριστερού μπακ.

Δείτε γκολ του Χοτζαλάρι με απευθείας εκτέλεση φάουλ:

Photo Credits: kftirana.al

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ