"Θα υλοποιήσουμε ότι μας ζητήθηκε"

"Θα υλοποιήσουμε ότι μας ζητήθηκε"

Η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως θα υλοποιήσει όλα όσα ζητήθηκαν από το ΚΕ.Σ.Α ως προς το σχέδιο του γηπέδου

Ο πρότζεκτ μάνατζερ του έργου της κατασκευής του νέου γηπέδου της ΑΕΚ, ο αρχιτέκτονας και η υπόλοιπη μελετητική ομάδα, έφυγαν την περασμένη Τετάρτη (30/11) από το Κεντρικό Συμβούλιο Αρχιτεκτονικής, έχοντας λάβει κάποιες παρατηρήσεις σχετικά με το σχέδιο.

Παρατηρήσεις που αφορούν μια σειρά τροποποιήσεων, τις οποίες από την πρώτη στιγμή, οι άνθρωποι που έχουν αναλάβει να "τρέξουν" το έργο, τις είχαν χαρακτηρήσει και ήπιες και κυρίως βατές.

Γι αυτό άλλωστε και η θέση της ΑΕΚ σχετικά μ' όσα ζητήθηκαν από το ΚΕ.Σ.Α. είναι πως «όπως δεσμευθήκαμε από την πρώτη στιγμή θα υλοποιήσουμε όλα όσα μας ζητήθηκαν από το ΚΕΣΑ χωρίς εμείς για λόγους σεβασμού προς την επιτροπή να μπορούμε να βγάλουμε προς τα έξω ή να επιβεβαιώσουμε το παραμικρό για αυτές τις αλλαγές παρά μόνο να σεβαστούμε τις υποδείξεις που μας έχουν γίνει από την επιτροπή για να παρουσιαστούμε απόλυτα έτοιμοι για την τελική έγκριση».

Στην ΑΕΚ θέλουν αυτές οι τροποποιήσεις να παραδοθούν στο ΚΕ.Σ.Α μέσα στις επόμενες δέκα ημέρες, ώστε η υπόθεση να περάσει από την επόμενη συνεδρίαση του Δεκεμβρίου και το ζήτημα να κλείσει, πριν βγει το 2016

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Jason Statham με μαγιό και μαλλιά: Ένα βίντεο που θα σε λυγίσει

Την ώρα που εσύ κάνεις τις βουτιές σου, κάποιος βούτηξε στην εποχή που ο Jason ήταν ένας ανερχόμενος αθλητής των καταδύσεων.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24