ΑΕΚ

Θα χτυπήσει "καμπάνα" ο Χιμένεθ

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
Μανόλο Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Καλές οι χαρές και τα πανηγύρια (και τα ρεπό), αλλά ο Μανόλο Χιμένεθ ετοιμάζει επιχείρηση "προσήλωσης" των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στην δουλειά και στην προετοιμασία για τον τελικό του Κυπέλλου.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ από την Κυριακή (22/4) απολαμβάνουν με την ψυχή τους την ευτυχία της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Ειδικά από την Δευτέρα (23/4) το απόγευμα όταν από την άκρη του μυαλού τους έφυγε οριστικά η ανησυχία μιας… Σκουτέριας ανατροπής των δεδομένων.

Ακόμα και ο ένας παίκτης της ΑΕΚ προσφωνεί πλέον τον άλλον "πρωταθλητή". Σε τέτοιο κλίμα είναι όλοι. Και ο Μανόλο Χιμένεθ τους καμαρώνει. Άλλωστε ξέρει πόσο πολύ πάλεψαν και δούλεψαν για να κερδίσουν όλο αυτό. Ακόμα και μια επιπλέον μέρα ρεπό του… άρπαξαν μέσα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ. Πώς να χαλάσει όμως χατίρι στους πρωταθλητές.

Ωστόσο, η σεζόν ακόμα δεν έχει τελειώσει. Υπάρχουν ακόμα δυο ματς για το πρωτάθλημα και ο τελικός του κυπέλλου. Και ο πρώτος που το έχει στο μυαλό του, είναι ο Χιμένεθ. Γι αυτό και ήδη από σήμερα (25/4) στην Σπάτα, θα ξεκινήσει η επιχείρηση "στην άκρη οι χαρές και τα πανηγύρια για το πρωτάθλημα, προσήλωση στην δουλειά".

Ο Ισπανός τεχνικός ξέρει πόσο εύκολο είναι να επικρατήσει η χαλάρωση και να ξεστρατίσει το μυαλό των παικτών. Και αναμένεται να χτυπήσει όχι απλώς "καμπανάκι", αλλά ολόκληρη… καμπάνα, προκειμένου οι παίκτες του να συγκεντρωθούν και πάλι στην δουλειά και να μην χαθεί ο αγωνιστικός ρυθμός. Αφενός για να κερδίσει τα δυο ματς που απομένουν για το πρωτάθλημα, έστω και αν είναι αδιάφορα βαθμολογικά. Αφετέρου και κυρίως, για να μπορέσει να προετοιμαστεί για τον τελικό του κυπέλλου στις 12 Μαίου.

Ο Χιμένεθ δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από την αγωνιστική εικόνα της ΑΕΚ στα δυο τελευταία ματς πρωταθλήματος με Πλατανιά και Λεβαδειακό. Παρά τις νίκες. Βεβαίως ξέρει ο Ισπανός καλύτερα από τον καθένα, πως όλη αυτή η προσμονή για το κλείδωμα του τίτλου, σε συνδυασμό μ’ αυτή την αβεβαιότητα με την δικαστική εκκρεμότητα, είχε αποσυντονίσει την ομάδα. Και είχε "πειράξει" το μυαλό των ποδοσφαιριστών του.

Τώρα που τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, που έχει φύγει το άγχος για την κατάκτηση του τίτλου, ο Χιμένεθ θέλει να ξαναβρεί η ΑΕΚ τον καλό αγωνιστικό της εαυτό. Κυρίως για να εμφανιστεί όπως πρέπει στον τελικό. Άλλωστε όλοι οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, σ’ όλες τις κουβέντες που έκαναν ακόμα και μέσα στους πανηγυρισμούς από την Κυριακή και μετά, είναι για το όνειρο της κατάκτησης του νταμπλ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ