ΑΕΚ

Θα προηγηθεί ο εξτρέμ για την ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Χιμένεθ EUROKINISSI SPORTS

Επιλέγει ακραίο επιθετικό και προχωρά άμεσα στο κλείσιμο της μεταγραφής η ΑΕΚ. Ψηλά στην λίστα της Ένωσης οι Ματσίς, Ρομέρο και Μπαχούι.

Η αλήθεια είναι πως πλέον η ΑΕΚ πιέζεται πολύ για να κλείσει μεταγραφικές εκκρεμότητες. Άλλωστε σε μόλις μια εβδομάδα, είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση για τη νέα σεζόν. Ενώ στις 29 Ιουνίου η αποστολή της ΑΕΚ «πετάει» για την Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Επομένως μέσα στις επόμενες μέρες, θα πρέπει να έχουν προχωρήσει κάποιες από τις κινήσεις για την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού. Και από την στιγμή που για την υπόθεση του φορ τα πράγματα είναι μπερδεμένα και οι εξελίξεις για τον μπακ είναι άμεσα συνδεδεμένες με το μέλλον του Ντίντακ, ο… κλήρος πέφτει στην μεταγραφή του εξτρέμ.

Στην ΑΕΚ σκοπεύουν να κλείσουν μέσα στις επόμενες μέρες τουλάχιστον την μια κίνηση για το άκρο της επίθεσης. Γι αυτό και έχουν μπει ήδη στην διαδικασία να κάνουν την οριστική επιλογή του… εκλεκτού και να προχωρήσουν άμεσα. Ο Ντάρβιν Ματσίς παραμένει πολύ ψηλά στην λίστα. Όμως έχετε ήδη διαβάσει στο Sport24.gr, για τα «αγκάθια» που υπάρχουν στην περίπτωση του 24χρονου Βενεζουελάνου. Και επειδή στην ΑΕΚ δεν θέλουν να «ξοδέψουν» χρόνο και για την μεταγραφή του εξτρέμ, ίσως να στραφούν οριστικά στις άλλες λύσεις από την λίστα που υπάρχει.

Όπως αυτή του Χαϊμέ Ρομέρο. Ο 27χρονος Ισπανός εξτρέμ επίσης έχει τα χαρακτηριστικά του ακραίου που θέλει ο Χιμένεθ. Ενώ μοιάζει πιο εύκολο να φύγει από την υποβιβασμένη Οσασούνα. Και πιθανόν στην ΑΕΚ να «τρέξουν» την υπόθεση. Ενώ πάντα υπάρχει και η περίπτωση του Μπαχούι, την οποία η Ένωση έχει εντοπίσει εδώ και πολλούς μήνες και είναι αυτή που μπορεί να κλείσει πιο εύκολα απ’ όλες.

Πάντως ούτε θα αποτελέσει έκπληξη, ούτε μπορεί να αποκλείσει κανείς το ενδεχόμενο, να πετύχει η ΑΕΚ τον απόλυτο αιφνιδιασμό. Να έχει "δουλέψει" δηλαδή όλες τις προηγούμενες μέρες ένα όνομα εξτρέμ, το οποίο δεν έχει βγει καν στη δημοσιότητα. Και να παρουσιάσει ξαφνικά την μεταγραφή. Κάτι άλλωστε, που είχε κάνει και πέρυσι το καλοκαίρι η ΑΕΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Δίνει τα λεφτά για Ντίντακ η Εσπανιόλ"
Η ΑΕΚ "καίγεται" για τις πιο ζόρικες θέσεις
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ