Θα πάει στο CAS για τον Ντίντακ η Εσπανιόλ

Θα πάει στο CAS για τον Ντίντακ η Εσπανιόλ

Στα άκρα θα πάει η υπόθεση του Ντίντακ ανάμεσα στην ΑΕΚ και την Εσπανιόλ, με την ισπανική ομάδα να πηγαίνει ακόμα και μέχρι το CAS για τον Ισπανό μπακ.

Η ΑΕΚ εδώ και λίγο καιρό ενεργοποίησε την ρήτρα ανανέωσης που κατείχε όσον αφορά την υπόθεση του Ντίντακ Βίλα. Κάτι που σημαίνει ότι αυτόματα και χωρίς διαπραγματεύσεις εκ νέου ο ποδοσφαιριστής ανανέωσε για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιο του με την ΑΕΚ.

Φαίνεται όμως ότι ο ίδιος δεν επιθυμούσε κάτι τέτοιο, αφού ήθελε να μπει σε νέες διαπραγματεύσεις για να μπορέσει να ζητήσει και αναπροσαρμογή συμβολαίου απ’ τους κιτρινόμαυρους.

Ο Ισπανός μπακ παρόλα αυτά έχει ειδοποιηθεί απ’ τους ανθρώπους της ΑΕΚ να βρίσκεται στην πρώτη της ομάδας την ερχόμενη Δευτέρα, αλλά η πλευρά του ποδοσφαιριστή σύμφωνα με πολλά δημοσιεύματα απ’ την Καταλονία, φαίνεται πως έχει υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Εσπανιόλ.

Η κατάσταση που υπάρχει αυτή την στιγμή είναι λίγο περίπλοκη, αφού ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής αλλά και η ισπανική ομάδα υποστηρίζουν ότι είναι ελεύθερος, εν αντιθέσει με την ΑΕΚ, που τονίζει ότι έχει ανανεωθεί η ρήτρα ανανέωσης του.

Σίγουρα, βρισκόμαστε στην αρχή ενός σίριαλ, που τα μέχρι τώρα δεδομένα η πλευρά της Εσπανιόλ είναι διατεθειμένοι να το πάει και μέχρι το CAS την υπόθεση, ώστε να δικαιωθεί και να μείνει ο παίκτης ελεύθερος.

Κανείς δεν μπορεί να επιβεβαιώσεις και να διαβεβαιώσεις ποιος έχει δίκιο, αν και η FIFA από μόνη δεν αναγνωρίζει τις ρήτρες ανανεώσεις (τα «+1 και +2» στα συμβόλαια των παικτών) αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σίγουρο ότι θα δικαιωθούν οι δυο πλευρές, βγαίνοντας χαμένη η ΑΕΚ.

Πηγή: aek1924.gr

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

15 θανατηφόρες κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24