Τεχνογνωσία και από την VEB Arena

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ ανέπτυξαν επαφές με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και για ζητήματα που αφορούν την κατασκευή της VEB Arena και μπορούν να χρησιμεύσουν στο έργο της Αγιά Σοφιάς

Είναι δεδομένο πως στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ, απόλυτη προτεραιότητα και σε κάθε στιγμή, έχει το έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου. Και οποιαδήποτε πληροφορία ή επαφή ή τεχνογνωσία που μπορεί να χρησιμεύσει στο κτίσιμο της Αγιά Σοφιάς, στην Ένωση δεν την αφήνουν να πάει χαμένη.

Από την άλλη μεριά, είναι αλήθεια πως η νεόκτιστη VEB Arena της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, είναι ένα μικρό ποδοσφαιρικό κόσμημα. Από την εξωτερική του πλευρά, μοιάζει περισσότερο με εμπορικό κέντρο και λιγότερο με γήπεδο. Όμως εσωτερικά, είναι ένα πραγματικό «κλουβί», που μπορεί να τρομάξει κάθε αντίπαλο. Και φυσικά είναι υπερσύγχρονο.

Η κλήρωση λοιπόν της ΑΕΚ με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ, ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να πέσει στο τραπέζι και το θέμα της κατασκευής γηπέδου.

Μάλιστα άνθρωπος της Ένωσης ταξίδεψε την προηγούμενη εβδομάδα στην Μόσχα και είχε μια σειρά επαφών με παράγοντες της ρωσικής ομάδας, προκειμένου να συλλέξει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για την διαδικασία του κτισίματος της VEB Arena.

Την συνολική διαδικασία και όχι στο αρχιτεκτονικό κομμάτι. Και οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να φανεί χρήσιμη, η ΑΕΚ θα την αξιοποιήσει στο έργο της Αγιά Σοφιάς. Επίσης θα αξιοποίησε και τον κύκλο επαφών που έχει ανοίξει με τους ανθρώπους της ΤΣΣΚΑ.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24