ΑΕΚ

Τετ α τετ Ουζουνίδη με Κρίστιτσιτς

Τετ α τετ Ουζουνίδη με Κρίστιτσιτς

Ο Ουζουνίδης συζήτησε εκτενώς με τον Κρίστιτσιτς για τον τρόπο ενσωμάτωσης στο αγωνιστικό πλάνο της ΑΕΚ.

Ο Νέναντ Κρίστιτσιτς ήρθε στην ΑΕΚ έχοντας στα πόδια του ένα γεμάτο με αγωνιστικά λεπτά πρώτο μισό της σεζόν. Συνολικά 26 ματς έχει κάνει στην Σερβία και στο Champions League, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα πριν από την διακοπή για τις Γιορτές, ο 28χρονος χαφ έπαιξε βασικός.

Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως από εκείνη η αναμέτρηση στις 16 του Δεκέμβρη, λόγω των Χριστουγέννων αλλά και της επικείμενης μεταγραφής του, ο Κρίστιτσιτς είχε μείνει εκτός προπονήσεων. Γι' αυτό και όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sport24.gr θα γίνει μια σταδιακή ενσωμάτωση στους αγωνιστικούς ρυθμούς της ΑΕΚ.

Το περασμένο Σάββατο (5/1) από την πρώτη προπόνηση του Κρίστιτσιτς, έγινε ένα τετ α τετ ανάμεσα στον Μαρίνο Ουζουνίδη και τον ποδοσφαιριστή. Οι δυο τους κουβέντιασαν για αρκετή ώρα για τον τρόπο και τα βήματα που θα γίνουν, προκειμένου να μπει ο παίκτης σε φουλ ρυθμούς.

Ο Κρίστιτσιτς δεν θα συμπεριληφθεί σίγουρα στην αποστολή για το ματς Κυπέλλου με τον Κισσαμικό την Τετάρτη (9/1). Και θα φανεί στην πορεία αν ο Σέρβος χαφ θα είναι απολύτως έτοιμος, προκειμένου να μπει στις επιλογές του Ουζουνίδη, για το ματς της επανέναρξης του πρωταθλήματος το προσεχές σαββατοκύριακο.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ