ΑΕΚ

Τεστ (και) για Τσόσιτς

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÌÐÑÉÆ / EUROPA LEAGUE / AEK - BRUGGE (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
Τσόσιτς EUROKINISSI SPORTS

Στο δυνατό εσωτερικό δίτερμα της προπόνησης της ΑΕΚ τη Μεγάλη Πέμπτη (5/4) πιθανότατα θα πάρει αγωνιστικά λεπτά ο Ούρος Τσόσιτς, για να "τσεκαριστεί" ο βαθμός ετοιμότητάς του.

Ο βασικός λόγος που ο Μανόλο Χιμένεθ έψαχνε για τη Μεγάλη Πέμπτη (5/4) ένα φιλικό και τελικά κατέληξε σε δυνατό εσωτερικό "δίτερμα", ήταν για να δώσει στους παίκτες του λίγη παραπάνω αγωνιστική ένταση, πριν το τριήμερο ρεπό για το Πάσχα.

Όμως, δεν ήταν αυτός ο μοναδικός λόγος. Σ' αυτό το δίτερμα, που πιθανόν θα έχει τα χαρακτηριστικά ενός εσωτερικού φιλικού, ενδέχεται να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Ούρος Τσόσιτς. Και σ' αυτή την περίπτωση, θα είναι ένα τεστ για τον βαθμό ετοιμότητας του Σέρβου στόπερ.

Όταν ο Τσόσιτς έκανε την επέμβαση αποκατάστασης του συνδρόμου κοιλιακών προσαγωγών, η εκτίμηση για τον χρόνο επιστροφής του στην αγωνιστική δράση, ήταν στις τέσσερις με έξι εβδομάδες.

Ο Σέρβος σήμερα μπαίνει στη έκτη εβδομάδα. Ενώ εδώ και περίπου δέκα μέρες, συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα της προπόνησης και παίζει και στα διπλά. Βεβαίως το διάστημα αποχής του είναι μεγάλο, επομένως θα χρειαστεί χρόνο για να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Όμως το σημερινό δίτερμα, ενδέχεται να είναι ένα τεστ ετοιμότητας για τον Τσόσιτς.

Επίσης είναι πιθανό να πάρει λεπτά αγωνιστικά και ο Πέτρος Μάνταλος. Άλλωστε και ο αρχηγός της ΑΕΚ εδώ και αρκετό καιρό, συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Ενώ παίρνει, προσεκτικά και επιφυλακτικά μέρος ακόμα και στα "διπλά". Επομένως ενδέχεται και αυτός να παίξει σήμερα στο δίτερμα, για κάποια λεπτά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ