ΑΕΚ

Τέλος ο Αραβίδης απ' την ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÐËÁÔÁÍÉÁÓ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
Αραβίδης EUROKINISSI SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους Χρήστο Αραβίδη και Ηλία Βούρα, στους οποίους και ευχήθηκε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας τους.

Παρελθόν απ' το ρόστερ της ΑΕΚ αποτελούν οι Χρήστος Αραβίδης και Ηλίας Βούρας. Η "κιτρινόμαυρη" ΠΑΕ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τους δύο ποδοσφαιριστές, στους οποίους και ευχήθηκε καλή τύχη στη συνέχεια της καριέρας τους.

Ο Αραβίδης αγωνίστηκε για μία τριετία με την κιτρινόμαυρη φανέλα, μετρώντας 34 γκολ και 9 ασίστ σε 96 παιχνίδια σ' όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, συνέδεσε το όνομά του με την κατάκτηση του Κυπέλλου απ' την ΑΕΚ τη σεζόν 2015/16, ενώ ήταν ένας απ' τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές των οπαδών της Ένωσης.

Όσον αφορά στον Βούρα, αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2013 και πραγματοποίησε 21 συμμετοχές, όλες στη Γ' Εθνική και στη Stoiximan.gr Football League, αφού την τελευταία διετία ήταν τρίτος τερματοφύλακας πίσω απ' τους Γιάννη Ανέστη, Βασίλη Μπάρκα και Αλάιν Μπαρόχα (πέρυσι).

Η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι ο Χρήστος Αραβίδης και ο Ηλίας Βούρας ενημερώθηκαν σήμερα επίσημα ότι τα συμβόλαιά τους, που λήγουν αυτό το καλοκαίρι, δεν πρόκειται να ανανεωθούν. Eυχαριστούμε και τους δύο ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Θα έχουν πάντα το σεβασμό και την αγάπη μας.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ