ΑΕΚ

Τέλος ο 34χρονος Μασούντ από την ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ ενημέρωσε τον Σοτζέι Μασούντ, πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Η Ένωση αποχαιρέτησε και όλους όσοι έφυγαν, πλην του Λάζαρου και υπάρχει… λόγος.

Η τελευταία πράξη του χρονικού ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Σοτζέι Μασούντ, παίχθηκε σήμερα (27/6). Η Ένωση ενημέρωσε τον Ιρανό πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα. Κάτι άλλωστε που ήταν αναμενόμενο, μιας και δεν υπολογιζόταν στα πλάνα του Μαρίνου Ουζουνίδη. Μάλιστα η ΑΕΚ ευχαρίστησε τον 34χρονο Μασούντ για την προσφορά του, έστω και για έξι μήνες.

«Η κιτρινόμαυρη οικογένεια ευχαριστεί τον διεθνή Ιρανό ποδοσφαιριστή για τους έξι μήνες της συνεργασίας του με την ομάδα μας. Αποτελεί τιμή για εμάς που μία τόσο σημαντική ποδοσφαιρική προσωπικότητα φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ και συνέβαλλε αποφασιστικά στην επιτυχία της περσινής σεζόν» έγραψε η ΠΑΕ στον επίσημο λογαριασμό στοfacebook.

Μάλιστα επί τη ευκαιρία ευχαρίστησε και τον Αραούχο και τον Ανέστη αλλά και τον Γιόχανσον, οι οποίοι αποχώρησαν από την ομάδα. Όχι όμως και τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, τον οποίο στην ΑΕΚ ακόμα υπολογίζουν ως ποδοσφαιριστή της ομάδας, με δεδομένο πως θεωρούν πως υπάρχει δέσμευση για ακόμα έναν χρόνο.

«Στην αυριανή πρώτη συγκέντρωση της ομάδας μας στα Σπάτα, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν, δεν θα βρίσκονται ακόμα τρία παιδιά, που συνέδεσαν το όνομά τους με την πορεία προς την κορυφή και την επιστροφή της ΑΕΚ στους τίτλους και στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ οφείλει επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Σέρχιο Αραούχο, Γιάννη Ανέστη και Γιάκομπ Γιόχανσον, που αποτελούν πλέον κομμάτι της σύγχρονης κιτρινόμαυρης ιστορίας με καθοριστική συμβολή στη μεγάλη επιστροφή της ομάδας μας εκεί που ανήκει.

Σας ευχαριστούμε για όλα!»

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ