ΑΕΚ

Τέλος και επίσημα ο Γκέντσογλου

Τέλος και επίσημα ο Γκέντσογλου
Γκέντσογλου, Λαγός INTIME SPORTS

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την λύση της συνεργασίας της με τον Σάββα Γκέντσογλου, έναν παίκτη που ξεκίνησε με ελπίδες, αλλά είχε άδοξο τέλος με τον δικέφαλο στο στήθος.

Ο Σάββας Γκέντσογλου, όπως ήταν γνωστό εδώ και καιρό, αποτελούσε ξένο σώμα για την ΑΕΚ, μετά από δική του απόφαση. Κάτι το οικονομικό κάτι ο αγωνιστικός του παραγκωνισμός έφεραν τον ποδοσφαιριστή στην απόφαση πως δεν μπορεί να παραμείνει στην κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Μετά από αρκετά ραντεβού που έφτασαν στα άκρα, ανάμεσα σε διοίκηση και εκπροσώπους του παίκτη, ο Σάββας τα βρήκε στους όρους με την ΑΕΚ και έλυσε το συμβόλαιο του . Ο παίκτης από τα οφειλόμενα (260 χιλ.) χάρισε 100.000 ευρώ, ενώ συναίνεσε στο να έχει η Ένωση ένα ποσοστό μεταπώλησης (15%) σε περίπτωση που ο παίκτης πάρει μεταγραφή από την Σαμπντόρια που θα είναι η νέα του ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: " H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή Σάββα Γκέντσογλου, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαμπντόρια".

Από την ανακοίνωση φαίνεται πως η σχέση της ομάδας με τον παίκτη και το αντίθετο, ήταν λίγο ψυχρή. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις η ομάδα ευχόταν ένα καλύτερο μέλλον με επιτυχίες σε ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την φανέλα της ΑΕΚ.

Συνολικά ο Γκέντσογλου φόρεσε τη φανέλα της ΑΕΚ 56 φορές σε όλες τις διοργανώσεις σκοράροντας δύο φορές σε περίπου 5,5 χρόνια (προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα από τις ακαδημίες το 2007).

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ