Τέλος η ΠΑΕ ΑΕΚ!

Ο Yφυπουργός Ανάπτυξης, υπέγραψε την Παρασκευή τη διαγραφή της ΠΑΕ ΑΕΚ από τα Μητρώα Ανώνυμων Εταιριών. Ανακοίνωση και στην ιστοσελίδα του Υπουργείου.

Πέρασε αρκετός καιρός, ωστόσο πλέον η ΠΑΕ ΑΕΚ ανήκει στο παρελθόν και οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος μπορούν να ξεκινήσουν τη δημιουργία της νέας ΠΑΕ.

Την Πέμπτη το μεσημέρι τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει κάποια παλιά μέλη του ρόστερ της Ένωσης ακυρώθηκαν και έτσι η επίσημη διαγραφή της παλιάς ΠΑΕ ήταν θέμα ημερών.

Την Παρασκευή, οι ιθύνοντες τον Δικέφαλο πήγαν στο πρωτοδικείο, πήραν τα απαιτούμενα έγγραφα που χρειάζονται ώστε να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκαν την ΦΑΕΕ Αθηνών ώστε να εξασφαλίσουν και από εκεί τα δικαιολογητικά για το θέμα της εκχώρησης του χρέους Ψωμιάδη στο Δημόσιο.

Στη συνέχεια όλα αυτά τα έγγραφα έφτασαν στο Υπουργείο Ανάπτυξης όπου και κατατέθηκαν με σκοπό να κλείσουν όλες οι εκκρεμότητες.

Αφού γνωστοποιήθηκε ότι όλα είχαν γίνει σωστά τότε ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Αναστάσιος Σκορδάς υπέγραψε την επικύρωση της λύσης της ΠΑΕ ΑΕΚ και της εντολής για την άμεση διαγραφή της από τα Μητρώα Ανωνύμων Εταιριών.

Πλέον η ανακοίνωση υπάρχει και στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και η Ένωση έβγαλε από πάνω της έναν μεγάλο βραχνά. 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Πανωλεθρία: Είδαμε τον τελικο της Eurovision

Μια κριτική αποτίμηση του σόου, της ψηφοφορίας και της σημασίας του φετινού διαγωνισμού για την ιστορία της Eurovision.

Τόσο, λοιπόν, πρέπει να διαρκεί το σεξ

Οι ερευνητές απευθύνθηκαν στις γυναίκες, εκείνες απάντησαν, εμείς κάναμε τα μαθηματικά και παραθέτουμε τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

PODCAST ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ

I Pod This Game: Ετοιμάστε βαλίτσες για NBA Finals με Αντετοκούνμπο

Χάρης Σταύρου - Δημήτρης Σκούρτας χαρακτηρίζουν τους Μπακς φαβορί για τους NBA Finals και προσπαθούν να καταλάβουν τι συμβαίνει στο μυαλό του Κρίσταπς Πορζίνγκις.