ΑΕΚ

Τελική ευθεία για ΑΕΚ και Χουλτ

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr, μετά την αποκάλυψη για τις ενέργειες της ΑΕΚ να αποκτήσει τον Μπεμπέ, φέρνει στο φως λεπτομέρειες και για την προσπάθεια απόκτησης του Νίκλας Χουλτ.

Η ΑΕΚ ήθελε εξ αρχής τον Νίκλας Χουλτ. Όχι όμως να τον αποκτήσει ως ελεύθερο μετά προσφυγής, όπως η ίδια είχε επικοινωνήσει. Άφησε το χρόνο να δουλέψει υπέρ της και να έρθει η κατάσταση στο απροχώρητο. Τώρα ο Σουηδός, μοιάζει με ώριμο φρούτο, έτοιμο να πέσει στην αγκαλιά της.

Όσο παραμένει ο "εγκλωβισμός" του στην ομάδα από την οποία θέλει να απεμπλακεί, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να γίνει αποδεκτός ο τρόπος με τον οποίο η "Ενωση" επιχειρεί να τον φέρει κοντά της. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ Νίκος Λυμπερόπουλος, βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του Χουλτ εδώ και πολλές ημέρες, στον οποίο έχει περάσει το μήνυμα ότι εφόσον ο ΠΑΟ συναινέσει, υπάρχουν κάποια χρήματα (λέγεται για 200-250.000 ευρώ) διαθέσιμα προκειμένου να αποκτηθεί με αγορά.

Η "Ενωση" δεν μπαίνει σε φάση διαπραγμάτευσης, ούτε καταθέτει επισήμως πρόταση διότι δεν θέλει να πάρει κάποια αρνητική απάντηση και να βγει ζημιωμένη επικοινωνιακά. Περισσότερο διότι φοβάται την εύθραυστη κατάσταση στον Παναθηναϊκό, όπως και το γεγονός ότι οι άνθρωποί του αλλάζουν απόψεις από τη μία μέρα στην άλλη, λόγω των συνθηκών που εκεί επικρατούν. Αφήνει λοιπόν τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή να "δουλέψει" την υπόθεση και αν εκείνος τη φέρει στα μέτρα της, τότε έχει καλώς...

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Σουηδός θέλει να έρθει στην ΑΕΚ, ο ατζέντης του τον σπρώχνει εκεί, χρήματα να δοθούν υπάρχουν (αν και ο ΠΑΟ θα ήθελε επίσης τον Γιακουμάκη, όμως η Ένωση δεν το συζητάει) και η υπόθεση προχωράει προς deal.

Αν συμφωνήσει οριστικά με την Ένωση ο Σουηδός αριστερός μπακ, για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία θα πρέπει να τα βρει και με τον Παναθηναϊκό, ο οποίος θα τον πιέσει - χωρίς να έχει μεγάλα περιθώρια - για να "χαρίσει" μέρος των οφειλομένων του, καθώς οι Πράσινοι δεν θα πάρουν το... τεράστιο ποσό από την ΑΕΚ, η οποία δεν φαίνεται διατεθειμένη να του δώσει και παίκτες με δανεισμό...

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ