ΑΕΚ

"Τελειώνει" η ΑΕΚ με τον Βινίσιους

"Τελειώνει" η ΑΕΚ με τον Βινίσιους

Οι Ιταλοί κάνουν ήδη λόγο για συμφωνία της ΑΕΚ με τον Βραζιλιάνο μπακ, Βινίσιους ντε Φρέιτας, για τα επόμενα 3,5 χρόνια. Οι άνθρωποι της Ένωσης βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την Λάτσιο, για να ολοκληρώσουν το deal.

Από την στιγμή που η ΑΕΚ το αποφάσισε για την περίπτωση του Βινίσιους ντε Φρέιτας, δεν είχε ούτε λόγο να καθυστερήσει, αλλά ούτε και περιθώριο χρόνου. Οι άνθρωποι της Ένωσης βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή με την Λάτσιο, για να ολοκληρώσουν την συμφωνία για την απόκτηση ήδη από τώρα, του 24χρονου Βραζιλιάνου μπακ.

Μάλιστα, οι Ιταλοί ήδη θεωρούν τελειωμένη την μεταγραφή. Και κάνουν λόγο για συμφωνία του Βινίσιους με την ΑΕΚ για 3,5 χρόνια. Βεβαίως το κλειδί στην υπόθεση, είναι να τα βρει η Ένωση και με την Λάτσιο, προκειμένου να μην περιμένει μέχρι και το καλοκαίρι για να πάρει τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ.

Πάντως, όλα δείχνουν πως μέσα στις επόμενες ώρες, θα βρεθεί οριστικά χρυσή τομή με τους Ιταλούς, πιθανότατα με το ποσοστό μεταπώλησης στους Λατσιάλι, το οποίο από την αρχή είχε βάλει στο τραπέζι η ΑΕΚ. Κάτι που σημαίνει πως ακόμα και σήμερα (30/1) ή το αργότερο αύριο (31/1) το πρωί, ο Βινίσιους θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να υπογράψει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προχωρά για Βινίσιους η ΑΕΚ
Στη λίστα της ΑΕΚ ο Πουέρτας
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ