ΑΕΚ

Τάνκοβιτς: Θέλει ΑΕΚ, τα έχει βρει με Ίβιτς

Sweden's Muamer Tankovic controls the ball during a group B match of the men's Olympic football tournament between Japan and Sweden at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Wednesday, Aug. 10, 2016. (AP Photo/Arrison Marinho)
Sweden's Muamer Tankovic controls the ball during a group B match of the men's Olympic football tournament between Japan and Sweden at the Arena Fonte Nova in Salvador, Brazil, Wednesday, Aug. 10, 2016. (AP Photo/Arrison Marinho) AP PHOTO/ARRISON MARINHO

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς έμεινε ελεύθερος από την Χάμαρμπι και η ΑΕΚ έχει ανοίξει την αγκαλιά της για να τον υποδεχτεί, με τον Σουηδό εξτρέμ από την πλευρά του να εμφανίζεται θετικός στο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ένωση. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η ΑΕΚ φλέρταρε έντονα με τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς στις δύο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους δείχνοντας με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως είναι ένας παίκτης που την ενδιαφέρει πραγματικά, ωστόσο παρά το γεγονός πως υπήρχε έντονο ενδιαφέρον το deal δεν προχώρησε, με τον Σουηδό εξτρέμ να δέχεται προτάσεις, αλλά τελικά να παραμένει στην Χάμαρμπι.

Από το Σάββατο (1/8) όμως το συγκεκριμένο εμπόδιο που υπήρχε για την Ένωση ξεπεράστηκε. Και αυτό γιατί ο 25χρονος δεν απάντησε στην πρόταση που του έγινε από τη σουηδική ομάδα να ανανεώσει το συμβόλαιό του και έτσι έμεινε ελεύθερος, γεγονός που ανοίγει το δρόμο για την έλευσή του στην Ελλάδα.

Πόσο κοντά ή μακριά από τη χώρα μας βρίσκεται ο παίκτης; Η αλήθεια είναι πως η επιθυμία των κιτρινόμαυρων να τον αποκτήσουν είναι δεδομένη, ενώ αυτό που τους κάνει να αισιοδοξούν είναι πως και ο ποδοσφαιριστής θέλει να πάει στην ΑΕΚ, έχοντας ήδη μιλήσει με τον Ίλια Ίβιτς που τρέχει το μεταγραφικό σχεδιασμό.

Από την άλλη πλευρά, το να φορέσει τα κιτρινόμαυρα δεν είναι τόσο απλή υπόθεση καθώς στο... παιχνίδι έχουν μπει και οι ατζέντηδες, που ζητούν προμήθεια ύψους 500.000 ευρώ για να κλείσει η συμφωνία.

Η συγκεκριμένη επιθυμία δυσχεραίνει τις προσπάθειες της Ένωσης να τον αποκτήσει, με την ελληνική ομάδα να έχει ξεκαθαρίσει πως είναι έτοιμη να καπαρώσει τον παίκτη, αρκεί να οι εκπρόσωποί του να ρίξουν τις απαίτησεις τους από το ποσό του μισού εκατομμυρίου ευρώ που αξιώνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η τριμελής London Team πίσω από το big deal Σέλτικ/ΑΕΚ και ποιους κέρδισε ο Μπάρκας
Σιμάο: "Αυτή τη στιγμή δεν έχω καμία επιλογή. Εχω μόνο την ΑΕΚ"
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ