ΑΕΚ

Ταξίδι "τρόμου" για Μπαρμπόζα και Γκάλο

Ταξίδι "τρόμου" για Μπαρμπόζα και Γκάλο

Έλντερ Μπαρμπόζα και Ροντρίγκο Γκάλο βρέθηκαν στο Παρίσι, αξιοποιώντας το τριήμερο ρεπό που χορηγήθηκε από τον Γκουστάβο Πογέτ. Όλοι είναι σοκαρισμένοι αλλά καλά στην υγεία τους.

Όταν ο Έλντερ Μπαρμπόζα αποφάσιζε να αξιοποιήσει το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Πογέτ μ’ ένα οικογενειακό ταξίδι στο Παρίσι, ούτε που μπορούσε να φανταστεί τι τον περίμενε. Μαζί μ’ όλους όσους βρέθηκαν στην γαλλική πρωτεύουσα χθες (13/11) το βράδυ, ο εξτρέμ της ΑΕΚ έζησε τον τρόμο. Και μάλιστα σήμερα (14/11) ο Μπαρμπόσα "ανέβασε" μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στοinstagram.

Φωτογραφία που είχαν τραβήξει μόλις χθες προφανώς πριν τις τρομοκρατικές επιθέσεις, μπροστά στην αψίδα του θριάμβου. "Χθες ήμασταν εκεί. Για όσους δεν στάθηκαν τόσο τυχεροί όσο εμείς, για τις οικογένειες που έχασαν ανθρώπους και για την πανέμορφη πόλη… προσευχόμαστε", είναι το σχόλιο του Μπαρμπόζα. Επίσης φωτογραφία με φόντο τον πύργο του Αιφελ ανέβασε και ο Θέσαρ Άρθο, γράφοντας: «Ευτυχώς είμαστε καλά. Η χθεσινή νύχτα ήταν η χειρότερη της ζωής μου».

Στη γαλλική πρωτεύουσα βρέθηκε κι ο Ροντρίγκο Γκάλο. Μάλιστα όπως δήλωσε σε συμπατριώτη του δημοσιογράφο, έμαθε για το μακελειό στο Παρίσι όταν ήταν στο ξενοδοχείο.



TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ