ΑΕΚ

Ταξίδι στο… άγνωστο για Σουκουλίνι

Ταξίδι στο… άγνωστο για Σουκουλίνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μπρούνο Σουκουλίνι επέστρεψε στην Αγγλία πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από τον τραυματισμό του και μένει να φανεί αν θα επιστρέψει στην ΑΕΚ.

Μ’ ένα σακίδιο της ΑΕΚ στον ώμο, με τις ίδιο δυο βαλίτσες που είχε όταν ήρθε στην Ελλάδα και το ίδιο χαμόγελο, ο Μπρούνο Σουκουλίνι άφησε την ανοιξιάτικη Αθήνα και γύρισε στο συννεφιασμένο Μάντσεστερ.

«Θα γυρίσω δυνατός για να βοηθήσω στα πλέι οφ και το κύπελλο» είπε φεύγοντας ο Αργεντινός μέσος . Κάτι που αποτελεί (τεράστια) επιθυμία του Ζουκουλίνι. Όπως και της ΑΕΚ αλλά και του Γκουστάβο Πογέτ. Ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο Αργεντινός ξεκίνησε χθες (23/2) το μεσημέρι ένα ταξίδι στο… άγνωστο, χωρίς να ξέρει αν υπάρχει εισιτήριο επιστροφής για την Αθήνα. Τουλάχιστον στην φετινή σεζόν.

Ο Σουκουλίνι θα περάσει, πιθανότατα σήμερα (24/2) από εξετάσεις και από το ιατρικό τιμ της Μάντσεστερ Σίτι. Και κατόπιν θα ληφθούν αποφάσεις για τα επόμενα βήματα που θα γίνουν. Οι Άγγλοι από την πρώτη στιγμή είχαν ενημερώσει την ΑΕΚ, πως θα ενεργοποιήσουν τον όρο του συμβολαίου, που προβλέπει πως οι ίδιοι θα χειριστούν οποιαδήποτε περίπτωση τραυματισμού. Γι αυτό άλλωστε και ο Σουκουλίνι πήρε το αεροπλάνο για το Μάντσεστερ πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από τον τραυματισμό του.

Ουσιαστικά ο Αργεντινός μέσος ταξίδεψε στην Αγγλία, χωρίς να γνωρίζει με σιγουριά αν θα υποβληθεί σε επέμβαση, όπως θα έπραττε η ΑΕΚ αν ο παίκτης της ανήκε, ή θα ακολουθηθεί μόνο θεραπευτική αγωγή. Και αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που ο Σουκουλίνι βιαζόταν να πάει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο Μάντσεστερ. Χθες στο αεροδρόμιο πήγε από την ανυπομονησία του, περίπου τρεις ώρες πριν την πτήση. Ο Σουκουλίνι βιάζεται προκειμένου να γίνουν τα δέοντα, για να μπει στη διαδικασία αποθεραπείας.

Ο ίδιος ο Αργεντινός μέσος θέλει να επιστρέψει στην ΑΕΚ. Το μετέφερε στους συμπαίκτες του, το μετέφερε και στον ίδιο τον Πογέτ στις (αρκετές) ώρες που μίλησαν πριν φύγει από την Αθήνα. Πρώτο μέλημα της ΑΕΚ, από την πρώτη στιγμή που τραυματίστηκε ο παίκτης, ήταν να καταστήσει ξεκάθαρο πως δεν τίθεται θέμα διακοπής του δανεισμού του από την Σίτι. Κάτι που φαίνεται πως δεν τίθεται υπό αμφισβήτηση. Άλλωστε και στην επίσημη σελίδα της Σίτι, στην εβδομαδιαία αναφορά για την πορεία των δανεικών της ομάδας, αναφέρεται ο τραυματισμός του Σουκουλίνι και υπάρχει η ευχή για ταχεία ανάρρωση. Πουθενά δεν υπάρχει αναφορά για διακοπή του δανεισμού του.

Το βασικό ζητούμενο, είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα κάνει στο Μάντσεστερ και κυρίως την απόφαση που θα πάρει η Σίτι για την διαχείριση του τραυματισμού. Από την απόφαση αυτή, θα εξαρτηθεί και ο χρόνος αποθεραπείας, ως εκ τούτου και η δυνατότητα του Σουκουλίνι να προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος για τα πλέι οφ και ενδεχομένως για τον τελικό του κυπέλλου, αν η ΑΕΚ προκριθεί.

Πάντως ήδη από τότε που υπήρξε συμφωνία για τον εξάμηνα δανεισμό του παίκτη, έπεσε στο τραπέζι και το ζήτημα της κουβέντας για επέκταση μετά το καλοκαίρι και για την επόμενη σεζόν. Στην λογική να έχει η ΑΕΚ τον πρώτο λόγο, αν αποφασίσει η Σίτι να συνεχίσει να αφήνει τον Σουκουλίνι δανεικό. Επομένως αυτή η κουβέντα δεν αποκλείεται να ξαναπέσει στο τραπέζι, με βάση τα νέα δεδομένα. Ειδικά αν παραμείνει ο Πογέτ στον πάγκο της ΑΕΚ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ