ΑΕΚ

Τα Χριστουγεννιάτικα "δώρα" της ΑΕΚ

Τα Χριστουγεννιάτικα "δώρα" της ΑΕΚ

Η ΑΕΚ για τρίτη διαδοχική χρονιά υποπίπτει σε γκέλα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος του έτους. Θυμηθείτε τα προηγούμενα Χριστουγεννιάτικα "δώρα" της Ένωσης στο ΟΑΚΑ. Γκάλο και Σιμόες οι μοναδικοί παρόντες και στα τρία. (videos)

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0) με τον Απόλλωνα Σμύρνης στο ΟΑΚΑ για τη 15η αγωνιστική της Super League Σουρωτή κι επιβεβαιώθηκε η παράδοση που θέλει την Ένωση να "γκελάρει" τα τρία τελευταία χρόνια στο τελευταίο της ματς πρωταθλήματος πριν τα Χριστούγεννα (και τελευταίο του έτους).

Και τα τρία ήταν εντός έδρας (στο ΟΑΚΑ). Στις 21 Δεκεμβρίου του 2015, ο "Δικέφαλος" υποδέχθηκε τον Λεβαδειακό. Ο Γιάκομπ Γιόχανσον άνοιξε το σκορ στο 16ο λεπτό, αλλά οι Βοιωτοί έφυγαν με τη νίκη από το Μαρούσι. Ο Θοδωρής Τριποτσέρης ισοφάρισε στο 62ο λεπτό και ο Βάλερι Ντομοβτσίσκι έδωσε τη νίκη στους "πράσινους".

ΑΕΚ (Γκουστάβο Πογέτ): Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Άρθο, Ντίντακ (85’ Σοϊλέδης), Σιμόες, Γιόχανσον, Μπουονανότε (71’ Πλατέλλας), Μπαρμπόσα (71’ Βάργκας), Τζεμπούρ, Αραβίδης.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Τσιντώτας, Μουλόπουλος, Ουον, Τριποτσέρης, Μανωλάς, Νικολάου (87’ Καψάσκης), Στάθης, Γιακουμάκης, Ντομοβτσίσκι(73’ Γιάχιτς), Μίνγκα (46’ Παππάς), Μάντζιος.

Πέρυσι, στις 19 Δεκεμβρίου του 2016, η Ένωση υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκείνη η αναμέτρηση είχα ξεκινήσει "στραβά" για την Ένωση με τον Χρήστο Αραβίδη να χτυπά με κουτουλιά τον Θοδωρή Μπέριο και να αποβάλλεται στο 10ο λεπτό (αρχή του τέλους της καριέρας του Έλληνα επιθετικού στην ΑΕΚ).

Ο Τόμας Πέκχαρτ άνοιξε το σκορ για την ΑΕΚ στο 67ο λεπτό, αλλά ο Κριστοφέρ Μαμπουλού "πάγωσε" το ΟΑΚΑ ισοφαρίζοντας στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

ΑΕΚ (Ζοζέ Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Ντίντακ, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Γιόχανσον, Σιμόες, Ροντρίγκες (76’ Χριστοδουλόπουλος), Πέκχαρτ (86’ Βάργκας), Μάνταλος (76’ Γαλανόπουλος), Αραβίδης.

ΠΑΣ (Γιάννης Πετράκης): Περιστερίδης, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Μπουκουβάλας, Κοζορώνης (72’ Κόντε), Ακόστα (76’ Ναδάλες), Γαρουφαλιάς (86’ Γιάκος), Κούτρης, Μαμπουλού, Ζάϊρο.

Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου του 2017 η ΑΕΚ υπέπεσε σε αποτυχία για τρίτη διαδοχική σεζόν στο τελευταίο της ματς πρωταθλήματος του έτους. Δείτε τα highlights από τη "λευκή" ισοπαλία (0-0) με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Σιμόες, Γαλανόπουλος (66' Κλωναρίδης), Αραούχο, Μπακασέτας (52' Κονέ), Λόπες(56' Χριστοδουλόπουλος), Λιβάγια

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Τσόβιτς, Ντάσιος (83' Μπιτζιμιν), Κύργιας, Παπάζογλου, Κούρος, Κοντοές, Μπαρτολίνι, Χουάρες, Ελμπάζ (59' Καστιγιέχος), Αλμπάνης, Ανιέτε (72' Μενδρινός).

Οι μοναδικοί παρόντες και στα τρία αυτά ματς (τελευταία του έτους) είναι οι Ροντρίγκο Γκάλο και Αντρέ Σιμόες.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ