ΑΕΚ

Τα "ταϊμ αουτ", η απόγνωση και το βίντεο

Τα "ταϊμ αουτ", η απόγνωση και το βίντεο
Πογέτ INTIME SPORTS

Ντεμπούτο έκανε στον πάγκο της ΑΕΚ ο Γκουστάβο Πογέτ και το Sport24.gr (παρ)ακολούθησε το κοουτσάρισμα του και την αντίδραση του μετά την λήξη του ντέρμπι.

Από την πρώτη στιγμή που έδωσε τα χέρια με την ΑΕΚ, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν ήθελε ούτε να συζητήσει το ενδεχόμενο να μην καθίσει στον πάγκο της ομάδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Αν μάλιστα η Ένωση είχε πάρει και τη νίκη, όλα θα είχαν έρθει ακριβώς όπως τα ήθελε ο Ουρουγουανός τεχνικός. Βλέπετε, για τον Πογέτ ήταν ιδανική γνωριμία με το ελληνικό πρωτάθλημα, ένα κλασικό ντέρμπι.

Ενώ πολλά εξ όσων είδε από τους παίκτες του, τον ικανοποίησαν. Όμως το πρώτο του ματς στον πάγκο της ΑΕΚ, ο Πογέτ το έζησε έντονα και εξωτερικεύοντας όλα τα συναισθήματα του. ΤοSport24 τον παρακολούθησε ακόμα και όταν το ντέρμπι έληξε.

«Αυτή η ευκαιρία…»

Ο Πογέτ προφανώς και είχε την αγωνία του για την εξέλιξη του ντέρμπι. Και «τρελάθηκε» με την μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Βάργκας. Ήταν σχεδόν έτοιμος να πανηγυρίσει ο Ουρουγουανός όταν είδε τον Βενεζουελάνο σε θέση βολής και με το τέρμα… πιάτο. Σήκωνε ήδη τα χέρια του και όταν η μπάλα κατέληξε άουτ, πρώτα τα κτύπησε, μετά τα έβαλε στο πρόσωπο του και μετά πάλι τα κτύπησε. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως χάθηκε αυτό το γκολ. Ήταν η πρώτη φορά στο ματς που βρέθηκε σχεδόν σε απόγνωση. Η δεύτερη ήταν όταν ήθελε να τονώσει την επίθεση, αλλά γυρνούσε προς τον πάγκο και δεν έβλεπε ούτε έναν σέντερ φορ, καθώς Αραβίδης αλλά και Τζεμπούρ ήταν εκτός μάχης. «Θα ήταν πολύ ωραία να είχα έστω έναν ακόμα φορ στον πάγκο» είπε όσο πιο κομψά μπορούσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς.

Νερό και οδηγίες

Καθ’ όλη την διάρκεια του ντέρμπι ο Πογέτ δεν κάθισε στον πάγκο ούτε λεπτό. Συνεχώς όρθιος και σχεδόν πάνω στην γραμμή του πλαγίου, έδινε συνεχώς οδηγίες με φωνές και νεύματα. Το εντυπωσιακό ήταν πως δεν άφησε ούτε μια διακοπή του αγώνα, που να μην φωνάξει παίκτες κοντά του, σε ιδιότυπα ταιμ άουτ. Σε κάθε τραυματισμός καλούσε δυο ή τρεις ποδοσφαιριστές δίπλα στην γραμμή και αφού σχεδόν τους επέβαλλε να πιούν νερό για να ηρεμήσουν, στη συνέχεια τους έδινε στα γρήγορα κάποιες οδηγίες. Σ’ αυτά τα άτυπα ταιμ άουτ, περισσότερες φορές ο Πογέτ φώναξε τον Σιμόες αλλά και τον Ντίντακ.

Το έριξε στη μελέτη

Ευτυχισμένος δεν ήταν ο Πογέτ μετά την λήξη του ματς, καθώς η ΑΕΚ δεν είχε πάρει τη νίκη. Ήταν όμως ικανοποιημένος για το μηδέν στην άμυνα και την προσπάθεια των παικτών του. Γι αυτό και έδωσε συγχαρητήρια στα αποδυτήρια. Για την προσπάθεια. Πάντως η δουλειά για τον Ουρουγουανό δεν τελείωσε όταν το πούλμαν με την αποστολή της ΑΕΚ αποχώρησε από την Λεωφόρο. Ο Πογέτ το έριξε αμέσως στη μελέτη του βίντεο του ντέρμπι. Για να σημειώσει τα στοιχεία πάνω στα οποία θα δουλέψει από αύριο (3/11), καθώς για σήμερα (2/11) έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ