ΑΕΚ

Τα σάρωσε όλα ο Χριστοδουλόπουλος

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χριστοδουλόπουλος νίκησε τον ... Λάζαρο και το εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ καθώς για τον τίτλο του MVP της 5ης αγωνιστικής συγκέντρωσε μεγαλύτερο ποσοστό απ' ότι για το εκπληκτικό φάουλ που πέτυχε.

Στη μάχη MVP της 5ης αγωνιστικής ή γκολ της 5ης αγωνιστικής ο MVP Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και η συνολική εμφάνιση του κέρδισαν το εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε με φάουλ στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ για την ισοφάριση της ΑΕΚ. Ο Έλληνας επιθετικός συγκέντρωσε ποσοστό πάνω από 50% και στους δυο διαγωνισμούς.

Ήταν σίγουρο από το βράδυ της Κυριακής πως ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος θα σάρωνε τα βραβεία της 5ης αγωνιστικής και ότι έπαιζε ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο. Λίγοι όμως θα περίμεναν ο τίτλος του MVP να συγκέντρωνε μεγαλύτερο ποσοστό απ' αυτόν του καλύτερου γκολ.

Και όμως τα κατάφερε γιατί στη μάχη για το καλύτερο γκολ της αγωνιστικής υπήρχε και αυτό του Μάριν που επίσης συγκέντρωσε υψηλό ποσοστό.

Για να γίνουμε ποιο συγκεκριμένοι. Για τον τίτλο του MVP ο Λάζαρος πήρε ποσοστό 56,81% και τον ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Μανούσος του Ατρόμητου με 16,11% και στην τρίτη θέση ο Πρίγιοβιτς του ΠΑΟΚ με 10,77%.

Αναφορικά με το καλύτερο γκολ ο Χριστοδουλόπουλος πήρε ποσοστό 52,25%. Στην δεύτερη θέση ήταν ο Μάριν με 21,05% και στην τρίτη ο Φράνκο Μάσουρεκ του Παναιτωλικού με 12,14%.

Δείτε το γκολ στο 1:50:

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Η Super League, ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών (ΠΣΑΠ) και η NOVA, ανακοινώνουν τα αποτελέσματα των υπηρεσιών MVP και Best Goal για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή:

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (ΑΕΚ) 56,81%

Γιώργος Μανούσος (Ατρόμητος Αθηνών) 16,11%

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς (ΠΑΟΚ) 10,77%

Φράνκο Μάζουρεκ (Παναιτωλικός) 5,62%

Λάζαρος Λάμπρου (Πανιώνιος) 5,15%

Κλαρκ Ενσικουλού (Πλατανιάς) 3,60%

Ντέβις Ρότζερς (Λεβαδειακός) 1,33%

Ζίβκο Ζίβκοβιτς (Ξάνθη) 0,60%

• τα αποτελέσματα του διαγωνισμού Best Goal

Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος (ΑΕΚ) 52,25%

Μάρκο Μάριν (Ολυμπιακός) 21,05%

Φράνκο Μάζουρεκ (Παναιτωλικός) 12,14%

Γιώργος Μανούσος (Ατρόμητος Αθηνών) 5,37%

Γιώργος Μασούρας (Πανιώνιος) 3,53%

Αμρ Ουάρντα (Ατρόμητος Αθηνών) 2,87%

Σαμέντ Γεσίλ (Πανιώνιος) 2,78%"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ