ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα "πικρά" ρεκόρ του Κλωναρίδη

Τα "πικρά" ρεκόρ του Κλωναρίδη
EUROKINISSI

Ο Κλωναρίδης έχει πιάσει εντυπωσιακά ρεκόρ στο ματς με την Μπενφίκα, αλλά η χαμένη ευκαιρία του 72ου λεπτού δεν του επιτρέπει να τα απολαύσει. (VIDEO)

Δεν είναι δα και το πιο συνηθισμένο φαινόμενο, να χρειάζεται να παρηγορήσουν οι συμπαίκτες του έναν ποδοσφαιριστή, μετά από ένα ματς στο οποίο έχει πετύχει δυο γκολ.

Όμως η αλήθεια είναι πως αυτή η φάση του 72ου λεπτού, με την τεράστια χαμένη ευκαιρία και τη μεγάλη κουβέντα για την πάσα που δεν δόθηκε, θα «κυνηγάει» για πολύ καιρό και ενδεχομένως για πολλά χρόνια τον Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Είναι περίπου σαν εκείνα τα γκολ του Νικολαϊδη και του Μασούντ, που δεν μπήκαν σε Μόσχα και Κίεβο. Άλλωστε, η εικόνα του Κλωναρίδη αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης, όταν χρειάστηκε να «πέσει» πάνω του ο Γιακουμάκης για να τον κάνει να συνέλθει, τα λέει όλα. Φανερώνει το πόσο στοίχισε ή στοίχειωσε ήδη στον παίκτη η φάση.

Παρόλα αυτά, ο Κλωναρίδης στο ματς με την Μπενφίκα έβαλε δυο γκολ. Και μέτρησε όχι ένα, αλλά δυο ρεκόρ. Έγινε ο πρώτος παίκτης της ΑΕΚ, που πετυχαίνει δυο γκολ, στο ίδιο ματς, σε παιχνίδι ομίλου Champions League. Διότι κατά το παρελθόν, δυο γκολ στο ίδιο παιχνίδι, έχουν πετύχει μόνο στα προκριματικά της διοργάνωσης, ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο Βασίλης Μπορμπόκης και ο Ζούλιο Σέζαρ.

Όμως, σε παιχνίδι για τους ομίλους, ο Κλωναρίδης είναι ο πρώτος που το πετυχαίνει. Επίσης, ο «Κλώνα» έπιασε τον Ζούλιο Σέζαρ στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της ΑΕΚ στο Champions League, συμπεριλαμβανομένων και των playoffs. Ο Κλωναρίδης έχει ήδη τέσσερα γκολ. Όσα και ο Σέζαρ. Και πλέον έχει μπροστά του ο «Κλώνα» ακόμα τέσσερα ματς, για να πετύχει ακόμα ένα γκολ και να μείνει… μόνος στην κορυφή της σχετικής λίστας.

Η μοιραία ευκαιρία του Κλωναρίδη:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ