Τα πανό των Τούρκων φιλάθλων για το Αιγαίο και την τραγωδία στην Αττική

Δύο πανό σήκωσαν οι Τούρκοι φίλαθλοι στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου, στο περιθώριο του ΑΕΚ - Γαλατάσαραϊ, αφιερωμένα στην τραγωδία από τις φωτιές στην Αττική.

Οι Τούρκοι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Ολυμπιακό Στάδιο για να παρακολουθήσουν τη φιλική αναμέτρηση της Γαλατάσαραϊ με την ΑΕΚ σήκωσαν δύο πανό αφιερωμένα στην ελληνοτουρκική φιλία.

Το πρώτο αφορούσε την τραγωδία στην Αττική, όπου η πυρκαγιά κόστισε τη ζωή σε τουλάχιστον 90 ανθρώπους, με το μήνυμα "Ο πόνος σας είναι και πόνος μας. Συλλυπητήρια" γραμμένο στα ελληνικά, και δύο σύμβολα πένθους.

Το δεύτερο πανό περιέλαβε και τις διαμάχες των δύο κρατών για την κυριαρχία στη θάλασσα του Αιγαίου, το οποίο, όμως "ανήκει στα ψάρια του", όπως αναφέρει το μήνυμα, που συνεχίζει: "Καήκαμε όλοι μαζί στο Μάτι". Μάλιστα, αυτό το πανό έχει και τις σημαίες των δύο χωρών.

Αρκετά ήταν και τα πανό από πλευράς φίλων της ΑΕΚ, αρκετά εκ των οποίων απευθύνονταν σε έντονο ύφος στους πολιτικούς.

Πριν από τη σέντρα του φιλικού, οι παίκτες της Γαλατάσαραϊ εμφανίστηκαν στον αγωνιστικό χώρο φορώντας μπλουζάκια με το μήνυμα: "Γείτονες είμαστε κοντά σας, καλή δύναμη".

Photo credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η ιστορία του νεότερου Αμερικανού που καταδικάστηκε σε θάνατο

Ο George Stinney ήταν μόλις 14 όταν εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα. 70 χρόνια μετά, αθωώθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

Η ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΣΕ 24 ΛΕΠΤΑ

Στη σκιά του Ντουράντ και του Ντέιβις

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ντουράντ, η επερχόμενη ανταλλαγή του Ντέιβις, η σύνταξη του Πάρκερ κι ο Μεσίνα που γύρισε στην Ευρώπη. Χάρης Σταύρου και Δημήτρης Σκούρτας συζητούν τις εξελίξεις στο I Pod This Game.