ΑΕΚ

Τα "κόλπα" του Μαρίνου Ουζουνίδη

ÁÅÊ - ÓÅËÔÉÊ / CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Ουζουνίδης EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουζουνίδης είχε τον τρόπο να εξασφαλίσει και την συγκέντρωση που ζητούσε από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ για το ματς με την Σέλτικ, αλλά και να τους «φτιάξει» ψυχολογικά. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ

Όποιος θεωρεί πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είχε μεγάλη πίεση για την πρόκριση στο ματς με την Σέλτικ, ας ρίξει μια ματιά στο ξέσπασμα του πανηγυρισμού, δευτερόλεπτα μετά το σφύριγμα της λήξης.

Οποιονδήποτε και αν ρωτήσει κανείς μέσα από την ΑΕΚ, θα απαντήσει χωρίς δεύτερη σκέψη, πως ο Εβρίτης τεχνικός δεν είχε αφήσει να φανεί ούτε… ίχνος αυτής της πίεσης. Ακόμα και όταν πήρε στα χέρια του την διάγνωση για τον «ύπουλο» τραυματισμό του Μπογέ, πέντε μέρες πριν από την ρεβάνς με την Σέλτικ. Ακόμα και όταν στην προτελευταία προπόνηση, διαπίστωσε πως δύσκολα θα έχει τον Λόπες διαθέσιμο.

Μέχρι και την τελευταία στιγμή, ο Ουζουνίδης δούλευε με τους παίκτες του, σαν να μην έχει προκύψει κανένα πρόβλημα. Τους μιλούσε πολύ, ανέβαζε ακόμα και την ένταση όταν χρειαζόταν, αλλά χωρίς σε καμία στιγμή να επιτρέψει στο άγχος, να διαταράξει την συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών στον στόχο. Για τον Ουζουνίδη αυτό το « απολαύσε το χωρίς άγχος και δώστε τα όλα», δεν ήταν απλώς μια ατάκα που είπε στη συνέντευξη Τύπου πριν το πρώτο ματς στη Γλασκώβη. Ήταν η βασική ιδέα της δουλειάς στην προετοιμασία και για την ρεβάνς με την Σέλτικ.

Βεβαίως ο Ουζουνίδης δεν ήθελε να μπουν οι παίκτες του μόνο ήρεμοι και συγκεντρωμένοι στο γήπεδο για το παιχνίδι με τους Σκωτσέζουνς. Τους ήθελε και «φτιαγμένους» ψυχολογικά. Κάτι που πέτυχε ο τεχνικός της ΑΕΚ χωρίς κορώνες και μεγάλα λόγια. Λίγο πριν μπουν στο γήπεδο, τους ζήτησε να αφουγκραστούν και να πιάσουν τον παλμό του κόσμου στις εξέδρες του ΟΑΚΑ. « Ακούστε τον κόσμο που τραγουδάει. Αυτός ο κόσμος άφησε τις διακοπές του και ήρθε εδώ, διότι πιστεύει σε εσάς. Πιστεύει πως μπορείτε να πάρετε την πρόκριση. Να το πιστέψετε και εσείς», ήταν οι τελευταίες παροτρύνσεις του Ουζουνίδη στους παίκτες, λίγο πριν μπουν στον αγωνιστικό χώρο για το ματς με την Σέλτικ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Τρελάθηκαν" οι Σκοτσέζοι με τον Λαμπρόπουλο
Εντυπωσιακά πλάνα του γηπέδου της ΑΕΚ από drone!
Η αυταπάρνηση του Οικόνομου
Το τρομερό "sombrero" του Αλέφ στον ΜακΓκρέγκορ (VIDEO)
Τo γκρουπ δυναμικότητας και οι αντίπαλοι των Δικέφαλων στους ομίλους του Champions League
Βίντι: Δεν τρομάζει, αλλά θέλει προσοχή
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ