ΑΕΚ

Τα εισιτήρια και οι οδηγίες της ΑΕΚ για Μπριζ

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÁÅÊ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / CHAMPIONS LEAGUE / AEK - CSKA MOSCOW (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τον τρόπο με τον οποίον θα προμηθευτούν τα εισιτήρια του πρώτου ματς με την Μπριζ, όσοι ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στο Βέλγιο.

Είναι γεγονός πως από την πρώτη στιγμή που η κλήρωση έβγαλε αντίπαλο της ΑΕΚ την Μπριζ, υπήρξε κινητοποίηση του κόσμου για το ταξίδι στο Βέλγιο για το πρώτο ματς. Ήδη από χθες (7/8) κιόλας υπήρχαν οπαδοί που επικοινωνούσαν με την ΠΑΕ, ζητώντας πληροφορίες για τα εισιτήρια.

Ενώ ήδη έχουν αρχίσει να οργανώνονται εκδρομής. Η ΠΑΕ εξέδωσε πριν από λίγο οδηγίες για τον τρόπο που μπορούν να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για το πρώτο ματς με την Μπριζ, όσοι οπαδοί σκοπεύουν να ταξιδέψουν στο Βέλγιο στις 17 Αυγούστου.

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι παρέλαβε τα εισιτήρια για τον αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο την Πέμπτη 17 Αυγούστου.

Οι φίλαθλοι από τον Νομό Αττικής θα μπορούν να τα προμηθευτούν από το τμήμα Εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΕΚ (κάτω από τη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ) από την Τετάρτη 9/8 έως και τη Δευτέρα 14/8 από τις 10:00 έως τις 17:00. Το τμήμα Εισιτηρίων θα είναι ανοιχτό και το Σάββατο από τις 10:00 έως τις 14:00.

Οι φίλαθλοι εκτός νομού Αττικής και οι κάτοικοι εξωτερικού θα πρέπει να καλέσουν στο τηλεφωνικό κέντρο του Τμήματος Εισιτηρίων στο +30 210 6855830και να κάνουν τις κρατήσεις των εισιτηρίων τους, τα οποία θα παραλάβουν την ημέρα του αγώνα από ξενοδοχείο, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί.

Τα εισιτήρια τιμώνται στα 15 ευρώ, ενώ θα διατεθεί και ένας περιορισμένος αριθμός των 40 ευρώ. Παρακαλούνται οι φίλαθλοι να έχουν το ακριβές αντίτιμο κατά την αγορά τους".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ