ΑΕΚ

Τα άλλα κόλπα του Χιμένεθ

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΤΟ ΚΙΕΛΤΣΕ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μια προπόνηση εντελώς διαφορετική από τις συνηθισμένες, περίμενε τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ σήμερα (6/7) το πρωί στο Κίελτσε. (video)

Όταν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ είδαν σήμερα (6/7) το πρωί στο ξενοδοχείο της ομάδας, πως το πρόγραμμα για το πρωί περιλαμβάνει… δάσος, αμέσως το μυαλό πήγε στο τρέξιμο.

ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Άλλωστε οι περισσότεροι, σε προηγούμενες καλοκαιρινές προετοιμασίας, έχουν γράψει… χιλιόμετρα στα δάση των προπονητικών κέντρων. Όμως σήμερα τα πράγματα ήταν εντελώς διαφορετικά. Και ο Μανόλο Χιμένεθ είχε σχεδιάσει ένα πρόγραμμα, το οποίο πιθανότατα κανείς από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, δεν είχε δουλέψει κατά το παρελθόν.

Ο Ισπανός τεχνικός όντως πήγε τους παίκτες του στο δάσος. Και όντως το αντικείμενο της δουλειάς, ήταν η φυσική κατάσταση. Ωστόσο δεν είχε καμία σχέση με τρέξιμο. Ήταν παιχνίδι και διασκέδαση.

Ο Χιμένεθ χώρισε τους παίκτες του σε τρια γκρουπ, που κυκλικά θα δούλευαν σε τρεις διαφορετικούς τομείς. Ο ένας ήταν μπασκετ. Μπάσκετ κανονικό με ομάδες των τεσσάρων. Ο άλλος τομέας ήταν ένα παιχνίδι που απαιτούσε ταχύτητα και αντίληψη και γρήγορα σκέψη. Ενώ υπήρχε και ο τομέας που το πρόγραμμα είχε μόνο τρέξιμο.

Όμως οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ το απόλαυσαν πολύ. Ειδικά το μπάσκετ, όπου έγιναν ομηρικές μάχες και ακούστηκαν επικές ατάκες όπως «έκλεισαν τα φώτα» ή «έφυγε για ΝΒΑ». Ενώ η ομάδα που είχε μαζί τον Βράνιες με τον Λιβάγια, ήταν αυτή που «εξολόθρευε» αντιπάλους.

Στη σημερινή (6/7) πρωινή προπόνηση, έκανε το ντεμπούτο του και Άρνορ Τρίστασον, ο οποίος έφτασε χθες (5/7) εδώ στο Κίελτσε.

Και το ξεκίνημα του Ισλανδού και η γνωριμία του με τους νέους του συμπαίκτες, δεν ήταν σε γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά σε τερέν… μπάσκετ. Πάντως και ο Τρίστασον, έδειξε να το απολαμβάνει το παιχνίδι.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μπίκελ: "Όλοι ήταν δυσαρεστημένοι με τον Τρίστασον"
Λόπες: "Αυτά μου είπε ο Αραούχο για την ΑΕΚ"
Το πάρε - δώσε των ομάδων της Super League (5/7)
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ